Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düne kadar Melo ile kıyaslanan, Melo sonrası yıllar sonra sonunda şu takıma orta saha bulabildik dediğimiz Torreira yine 2-3 maç vasat oynayınca Celil Yüksel yapılmış.

Ligde 3 seneyi geçti rakip takım taraftarları şu adam gitse de kurtulsak diye gün sayıyor, takımlar onun gibisini bulmak için her sene 3-4 orta saha alıyor.

Çok kolay tabi her sezon 4 bin dakika süre alacak, 30 maçta 5 maç harici hep yüksek seviyede oynayacak böyle aidiyetli topçu bulmak. Alıştırdı herkesi, gelecek herkes öyle olacak sanıyorsunuz.

Neyse sezon sonu kendisinin de gitme isteğiyle beraber yollarımız ayrılacak büyük ihtimalle. O zaman göreceğiz bakalım yeri nasıl dolacak. Şu baskı yediğimiz zamanlarda oyunu soğutmak için sakatlanmasını bile arayacağız.

Aynısı Abdülkerim için de geçerli.

evet zaten ilk başta öyle birini almamız lazımdı ama yapmadılar iş işten geçtikten sonra manası yok sezon başı direkt oraya +1 kesici daha olmalıydı.Eğer Avrupada gitmek istiyorlarsa zaten ikisini birden almaları lazım şimdi bile lig yada clden birini feda etmenin anlamı da olmaz çünkü avrupa düşünüp bu sefer keita yapsan lige dönünce yine sorun olacak.Kuraya da bağlı gerçi biraz en en kötü 3 en fazla 5 maç daha oynarız gibi duruyor avrupada.Bir de şu da var 2 tane alsan mecbur torr'dan vazgeçmen gerekiyor bu sene hamle oyuncusu olarak devam etmesi gereken de bir durum olur
Keita için Parma ile anlaşırım yeni sezon için yani onu da düşünebiliriz. Orada sezonu bitirsin.

Oulai şimdi al tapusuyla.

Bir kontenjan kalıyor ama şuan onu kiralık düşünürüz bu durumda yine o da kim olabilir bilemiyorum.

Zaten bazı oyuncuların sezon sonunda ayrılmasını bekliyorum eğer bu planlamayı doğru yapabilirseler.

Mesela Barış ve Tor satılabilir belki zaten biraz da o opsiyonlu transferlerin parasının bir kısmını öyle çıkartmak lazım.

Yaz dönemi Hakan'ı da alırız gibime geliyor.

Keita için Parma ile anlaşırım yeni sezon için yani onu da düşünebiliriz. Orada sezonu bitirsin.

Bir kontenjan kalıyor ama şuan onu kiralık düşünürüz bu durumda yine o da kim olabilir bilemiyorum.

Zaten bazı oyuncuların sezon sonunda ayrılmasını bekliyorum eğer bu planlamayı doğru yapabilirseler.

Mesela Barış ve Tor satılabilir belki zaten biraz da o opsiyonlu transferlerin parasının bir kısmını öyle çıkartmak lazım.

Hakan gündoğanı almayacağız

Keita-Hakan-Oulai iyi bir 3lü olabilir bu arada.

Düne kadar Melo ile kıyaslanan, Melo sonrası yıllar sonra sonunda şu takıma orta saha bulabildik dediğimiz Torreira yine 2-3 maç vasat oynayınca Celil Yüksel yapılmış.

Ligde 3 seneyi geçti rakip takım taraftarları şu adam gitse de kurtulsak diye gün sayıyor, takımlar onun gibisini bulmak için her sene 3-4 orta saha alıyor.

Çok kolay tabi her sezon 4 bin dakika süre alacak, 30 maçta 5 maç harici hep yüksek seviyede oynayacak böyle aidiyetli topçu bulmak. Alıştırdı herkesi, gelecek herkes öyle olacak sanıyorsunuz.

Neyse sezon sonu kendisinin de gitme isteğiyle beraber yollarımız ayrılacak büyük ihtimalle. O zaman göreceğiz bakalım yeri nasıl dolacak. Şu baskı yediğimiz zamanlarda oyunu soğutmak için sakatlanmasını bile arayacağız.
valla meloyla kıyaslayanlar düşünsün asla o minvalde bir topçu olmadı anca iyi bir takım oyuncusu olabilir melo ikamesi zor bir adam hala günümüz futbolunda,
ki buna en iyi cevabı zaten melonun kendisi veriyor

Melo ve toreyra kıyası mı

Abi yapmayın etmeyin allah aşkına

1 tam sezon kiralansa potansiyeli varsa kendini gösterebilirdi ama şimdi baya az şans bulacak bence aspirin

Kaldı şurada 20 maç
Ahmed kaan ilkay gibi kagniler girecegine asprin girer oyunu hareketledirir iste fena mi?

Hoca yalandan yedek kulubesini doldurmak icin bebeleri de koymayacak iste

Mukau magassa fofana sangare isimli adam yigen os acil gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt