Mahmut Aslan
Aslan Üye
Fikirlerini belirtebilirsin renktaş dinliyorum bana göre bu özellikleri daha iyi, melo bunların hiçbirini yapamıyor demiyorum ki, biri 10 üzerinden 8lik yapar diğeri 9lukciddi mesaj mı bu renkdaş yoksa troll mü
Fikirlerini belirtebilirsin renktaş dinliyorum bana göre bu özellikleri daha iyi, melo bunların hiçbirini yapamıyor demiyorum ki, biri 10 üzerinden 8lik yapar diğeri 9lukciddi mesaj mı bu renkdaş yoksa troll mü
Bende senin icardi yalamandan bıktım git günlüğüne yaz buraya yazma o zaman kamil seni
gs tarihi 10 seneden fln ibaretse olabilirmelo gs tarihinin en iyi orta sahasıdır aksini iddia eden gitsin su sporlarıyla ilgilensin
Melo ve torreira alerjisi olan ya futboldan anlamıyordur ya da fb'lidir
melo bir maçta şu ters toptan düzinelerce atıyordu rengim ki torreira atmaya tenezzül etse baldırları sahada bırakır sanırım değerlendirilicek bir olayı yok ki neyini değerlendirelimFikirlerini belirtebilirsin renktaş dinliyorum bana göre bu özellikleri daha iyi, melo bunların hiçbirini yapamıyor demiyorum ki, biri 10 üzerinden 8lik yapar diğeri 9luk
30milyonumuz vaaar yokmu bizi kaziklayan diye cikarsan piyasaya herkes o 30un peṣine duṣer normal olarakErden Timur varken 5-10 verdiğimiz adamlar varken şimdi selam verdiğimiz 30 milyon istiyor
Keremin GSli olduğuna kendini inandıran adam herşeye inanabilir rtaş
30milyonumuz vaaar yokmu bizi kaziklayan diye cikarsan piyasaya herkes o 30un peṣine duṣer normal olarak
melo bir maçta şu ters toptan düzinelerce atıyordu rengim ki torreira atmaya tenezzül etse baldırları sahada bırakır sanırım değerlendirilicek bir olayı yok ki neyini değerlendirelim
Oulai yerine daha cok isterim. Tam bir powerhouse. 20-25 e alinir sanirim
Evet bunu diyebilmek önemliMelo ve Torreira ikisi de şampiyonluklarda büyük pay sahibi oyuncularımızdır.