Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende senin icardi yalamandan bıktım git günlüğüne yaz buraya yazma o zaman kamil seni

ver 10 bin tl yazmıyım
hem buraya değil icardi başlığına yazıom
yılın belli zmnlarında aklınıza gelio galiba toreira
önceki aylarda aklınıza gelmiyo 1-2 maç tökezleyince icat yapmış gibi 50 tane msj günde
baymayın

Resim

Fikirlerini belirtebilirsin renktaş dinliyorum bana göre bu özellikleri daha iyi, melo bunların hiçbirini yapamıyor demiyorum ki, biri 10 üzerinden 8lik yapar diğeri 9luk
melo bir maçta şu ters toptan düzinelerce atıyordu rengim ki torreira atmaya tenezzül etse baldırları sahada bırakır sanırım değerlendirilicek bir olayı yok ki neyini değerlendirelim

melo bir maçta şu ters toptan düzinelerce atıyordu rengim ki torreira atmaya tenezzül etse baldırları sahada bırakır sanırım değerlendirilicek bir olayı yok ki neyini değerlendirelim

Farklı oyuncular işte kıyaslamanın çok da bir esprisi yok bence, birbirlerinin ikamesinden ziyade iyi bir ikili olurlardı

Oulai yerine daha cok isterim. Tam bir powerhouse. 20-25 e alinir sanirim

Orta saha işi uzadı, 30-40 verecek bir para var belli ki. Bu hafta bitmeli. Hucum işi çözüldü hamleler ile. Barış osimhen olmadığında forveti götürür. Son hamle genç bir sağ bek ya da stoper olacak gibi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo ve Torreira ikisi de şampiyonluklarda büyük pay sahibi oyuncularımızdır.

Şu Yirenkyi atıp durmayın herifin tip bağırtıyor bir haftadır, rüyalarımıza girecek. 2000'lı yıllarda gta modları ile yapılmış san andreas goriline benziyor adam.

Melo ve Torreira ikisi de şampiyonluklarda büyük pay sahibi oyuncularımızdır.
Evet bunu diyebilmek önemli

ama topcunun performansı düsünce elestirilir

niye küfür yemis gibi tepki veriliyor anlamadım

ortasahada düşük degil mi adam düşük

gecen sezon son 4 5 maca kadar yine ortada yoktu sözlesme yenilendi az kıpırdandı

bu sezon hic yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt