Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oluai için 32.5+2.5 luk Ahmet+%20 pay verirsek

50 milyona satman lazım ki zarar etmeyesin, satabilecek misin asla hayır ? Sana o paranın hakkını verip fayda sağlar mı şüpheli
bunun da pek bir mantığı olmaz.20nin üstünü verdiğin an payı falan unutacaksın böyle iş mu olur ya hem 32.5 al hem +20 ohh oyuncuyu biz parlatırsak parlatacağız , üstüne riski de biz alacağız.60a satsan zaten 12.5 da gidiyor ts totalde 45m para kazanacak sadece 5m para harcayıp.Öyle iş olmaz ya 32.5 vereceksen direkt versin yada hiç bu işe girmesinler.Yuh yani şu şartlara bak Mainoo mu alıyoruz sanki

Oulai'nin 15 maçlık bir kariyeri var transfer tutmazsa yok pahasına elinden çıkaracaksın, transfer tutarsada en fazla aldığına satarsın Türkiyeden hangi oyuncu 40 milyona transfer olmuş bi de 50-60 a satarız diyen var :D Mantıksız hamle işte dünyada oyuncu bulamadığın için dibindeki alternatiflere yöneliyorsun. 30 yaşında hayatında Trabzon dışına çıkmamış Uğurcana 30 vermekte gülünçtü, Uğurcan hiç fena oynamıyor ama paranın dönüşü yok bize. Trabzonla yapılan işlerde servet transferi falan yapılıyor diye düşünüyorum aksi akıl alır gibi değil pek.

Asprillayı twittera düşmeden ekşisözlükte yazan hesap,

arda okanı bitirdiğimizi fener maçından sonra geleceğini
can armandonun sene sonu geleceğini
oulai için 32.5 + kutucu + sonraki satıştan %20’ye anlaştığımızı ama taraftarların durumunu kontrol ettiğimizi olmazsa magassa ile anlaşıldığını yazmış.

stoper almayacakmışız + icardi ile de 1 yılı opsiyonlu 2 sene uzatmak için anlaştığımızı yazmış.
Dun sen mi paylasmistin o elemani ? ..Hakkaten 1 gun once asprilla teklifini yazmis hatta yarin duyumcular soyler gibi birsey demisti .

Oulai'nin 15 maçlık bir kariyeri var transfer tutmazsa yok pahasına elinden çıkaracaksın, transfer tutarsada en fazla aldığına satarsın Türkiyeden hangi oyuncu 40 milyona transfer olmuş bi de 50-60 a satarız diyen var :D Mantıksız hamle işte dünyada oyuncu bulamadığın için dibindeki alternatiflere yöneliyorsun. 30 yaşında hayatında Trabzon dışına çıkmamış Uğurcana 30 vermekte gülünçtü, Uğurcan hiç fena oynamıyor ama paranın dönüşü yok bize. Trabzonla yapılan işlerde servet transferi falan yapılıyor diye düşünüyorum aksi akıl alır gibi değil pek.
niye satıyoz tutarsa yıllarca ortasaha aramaktan kurtuluyoruz

her sene ortasaha arasak 3 4 yılda bulabilsek 150 200 mılyon € harcayacagız

3 lü orta saha oynayarak yapılabilir geliyor bana Torreira olai Lemina mesela. Lemina arkada 6 Torreira olai cift 8

Bu dizilis sadece SL'de zor maclarda ve derbilerde olabilir..Bir de biz asil Lemina yerine adam bakiyoruz bence kritik nokta bu onu dinlendirecek biri olmali yeri gelir lemina stoper de oynar
Ben Sara'nin son macki halini cok begendim hatta bu sezon ilk kez begendim diyebilirim...O isleri yapan bir adam olunca takim nasil rahatliyor..Ben ilkaydan bekliyordum hava gazi cikti

İşte futbolcu analizini böyle yapan adamlar olduğu için başımızda senelerdir transferde başarı oranı yüzde otuzları geçmiyor.
Tor fiiziksel dezavantajı dışında hırsıyla istikrarıyla futbol zekasıyla pas tekniğiyle üst düzey bir oyuncudur.
Melo ararmis gibi Toteyra ariycaz Toreyra gittikten sonra Meloyada aynisini yapti bu taraftar

Tolgahan'dan görüp yazmış gibi. Arda Okan transferini doğru bilirse inanılabilir ama onun dışında şu an inanmamak lazım sanki.
tolgahanı de ben bilmediğim için bişey diyemedim 22’sinde yazdığı için inandırıcı geldi sadece

Eger toreiranin olasi yaz satisi dusunuluyorda o zaman oulai baya degerli olur bizim icin...Bu cocuk gelisirse toreiradan daha fazla katki verir bize

Gecen konusmasini dinlendin mi adam baya vizyoner haciosmanla alakasi yok

Tsnin taraftar ve camia eksiğini kabullenip 3 büyüklerle yarışmasının tek yolunu mali güç olarak görüyor
onuda süper bir scout ekibi kurup wonderkid avına çıkarak çözüyor, bu başkan kalırsa 4-5 yıla hamsiler ülkenin mali durumu en büyük kulübü olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt