Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4921.webp

Bu maçı izleyipte bize kesici fizikli lazım diyenler göremiyor mu takım üretmiyor orta saha diye bir alan yok statik kalan asla dribling yapmayan emekliler ordusu, Oluai hemde dinamizm hem merkezden delicilik getirecek o profilde oyuncu yok elimizde kesinlikle Oluai alınmalı.

Ben alınmasın demiyorum ki ama sizin gibi ne var ne yok parayı basın alın da demiyorum çünkü şuan abartılı yorumlar var sanki dünyanın en iyi 19 yaşındaki orta sahası bu gibi.

30 altı oyuncu kalmamış diye bakarsan diyeceğim birşey başka birşey yok zaten.
Ben siz biz öyle yorum yapmicam bana saçma geliyo. Sunu sormuştum bir arkadaşa sanada soriyim. Oulai şuan bizde olsa ve birisi istese 30 dan aşağı verirmiydin? Ben asla vereceğini düşünmüyorum. Benim söylediğim bu. Tüm parayı basalım filan değil. Zaten mesajlarımda da yazdım 30 altı kim var alınacak ama nedense anlaşılmadı. Yani nasıl anlatmalıyım bilmiyorum.
yav hala daha bambaşka şeyler söylüyorsun 50 satır yazı yazdım sana neredeyse hangi adamların nerede ne yaptığını neye göre 30a falan gittiğini söyledim hala daha ligue 1de performans vermiş adamla kıyaslıyorsun , yani sen diyorsunki ligue 1 taş gibi oynamış wonderkid ile kariyerinde 30 maçı olan avrupanın 9. liginde üstelik ts gibi bir takım oynayan adamla aynı parayı mı eder bunlar ? O kadar u21 oyuncu gitmiş bu sene oulai 35e gelse en pahalı 2. oyuncu oluyor matheus fernandes'ten sonra doğru bu olmalı diyorsun yani ?
amacın direkt tartışma çıkarmak zaten başka bir şey değil.Hadi iyi oyuncu dersin anlarım ben de beğeniyorum da bu paraları eder demek direkt tartışma çıkarmak yani , bir de o kadar örnek vermeme rağmen
Sen kafayı yemişsin. Git başkasıyla uğraş sana laf anlatmayla uğraşmicam. Kafanın içindekilerle mutluluklar sana. Muhtemelen Sane icardi boklayan tiplerdensin sende. Böyle insanlara laf anlatılmaz. Birisi kendinden farklı düşününce deliriyolar karar yetkisi kendilerinde çünkü herşeyi siz biliyonuz... Sana aklınla mutluluklar.

Oulai iptal olduğuna göre daha iyisini gidip hemen almalıyız takım resmen bangır bangır bağırıyor orta saha diye. Ayrıca kimse önemsemiyor ama stoper hattımız iyice boku yemeye başladı herkes yol geçen hanı gibi geziyor. Oraya da sağlam bir isim lazım.

Bugünün artısı torreiradan kurtulmuş olduk

sorunu tespit ettik

ortasaha yüzünden takımın halini gördük

şükürler olsun sampiyonluk gidecekti yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt