Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
Oha pclerin paylasimini yeni gordum...Alin da mabadiniza sokun oulaiyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyedika + Maestro(U-23)
Oulaiye 30 verenler manzambiye 30-40 versinlerO daha pahali olur o yuzden ret.
Ben siz biz öyle yorum yapmicam bana saçma geliyo. Sunu sormuştum bir arkadaşa sanada soriyim. Oulai şuan bizde olsa ve birisi istese 30 dan aşağı verirmiydin? Ben asla vereceğini düşünmüyorum. Benim söylediğim bu. Tüm parayı basalım filan değil. Zaten mesajlarımda da yazdım 30 altı kim var alınacak ama nedense anlaşılmadı. Yani nasıl anlatmalıyım bilmiyorum.Ben alınmasın demiyorum ki ama sizin gibi ne var ne yok parayı basın alın da demiyorum çünkü şuan abartılı yorumlar var sanki dünyanın en iyi 19 yaşındaki orta sahası bu gibi.
30 altı oyuncu kalmamış diye bakarsan diyeceğim birşey başka birşey yok zaten.
Sen kafayı yemişsin. Git başkasıyla uğraş sana laf anlatmayla uğraşmicam. Kafanın içindekilerle mutluluklar sana. Muhtemelen Sane icardi boklayan tiplerdensin sende. Böyle insanlara laf anlatılmaz. Birisi kendinden farklı düşününce deliriyolar karar yetkisi kendilerinde çünkü herşeyi siz biliyonuz... Sana aklınla mutluluklar.yav hala daha bambaşka şeyler söylüyorsun 50 satır yazı yazdım sana neredeyse hangi adamların nerede ne yaptığını neye göre 30a falan gittiğini söyledim hala daha ligue 1de performans vermiş adamla kıyaslıyorsun , yani sen diyorsunki ligue 1 taş gibi oynamış wonderkid ile kariyerinde 30 maçı olan avrupanın 9. liginde üstelik ts gibi bir takım oynayan adamla aynı parayı mı eder bunlar ? O kadar u21 oyuncu gitmiş bu sene oulai 35e gelse en pahalı 2. oyuncu oluyor matheus fernandes'ten sonra doğru bu olmalı diyorsun yani ?
amacın direkt tartışma çıkarmak zaten başka bir şey değil.Hadi iyi oyuncu dersin anlarım ben de beğeniyorum da bu paraları eder demek direkt tartışma çıkarmak yani , bir de o kadar örnek vermeme rağmen
Bu iş ne oldu şaka maka?
yok knk parayı basınca alabiliyoz osimhen gibiBu yönetimin yapabileceği maks budur.
aha araplara satılıyoruz galiba
Yine sayamamışsınHiç güleceğim yoktu komik duruma düştün diyene bak..
Torreriadaki futbol zekasını pas tekniğini hırsını istikrarını göremeyen adam komiklikten bahsediyor…