- 8 Temmuz 2015
- 35.804
- 70.650
- 3.893
Dünya kadar hype yapılan arda 30a gitti boey30a gitti bu hamslar bizi dut ağacı gibi silkelemeye çalışıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ovv Molo Kuani
Ederson bu argumanda ne alaka?(Ona da karsiydim)Temmuzdan beri yari fiyatina kaleci ile anlasip ortasaha yatirimi yapilmaliydi diye sayisiz post vardir ben dahil bir suru kisiden o zamanin transfer nobetinde.İzledin mi hiç Oulai’yi? İzlediğin anda göze çarpıyor kalitesi ve olgunluğu. Mesela iki gün önce attırdığı goldeki pas kalitesine bak yeter. Tabi daha yaşı 19. Özellikle yazarken bu yaşı bas alarak yazıyorum.
Uğur can mı iyi Ederson mu? Tek sorum bu. Maliyetleri de ortada.
Seni hyplemak isterimDünya kadar hype yapılan arda 30a gitti boey30a gitti bu hamslar bizi dut ağacı gibi silkelemeye çalışıyo
öyle deme renktaş 35 hakediyormuş diyenler var , nedeni de belli değil ama ediyormuşDünya kadar hype yapılan arda 30a gitti boey30a gitti bu hamslar bizi dut ağacı gibi silkelemeye çalışıyo
EvetSize bastı diye bizedemi basssin istiyon. Biz City değiliz unutma
O ise uzulurum, 22 yasinda sol ayakli - iyi profil yavalanyaspor sene sonu fener e satacak Ümit Akdağ ve Maestro yu muhtemelen. Paraları olmadığı için şu an almıyor fenerbahçe
en nesyri kalacak onlarda gibi işin sonundaKolo muaniye salça olmuş fb
ardanın maddesi vardı yoksa satmazlardıDünya kadar hype yapılan arda 30a gitti boey30a gitti bu hamslar bizi dut ağacı gibi silkelemeye çalışıyo
Dinlenmek onların da hakkı diye düşünüyorumLemina oraya kayacak. Ayrıca stoperde rotasyon hücum hattı gibi olmaz.
Rahmiyi aldatıcak mısınSeni hyplemak isterim