Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Siyah arkaplana siyah logo mu konur
Bu kulübün amatörlüğü beni öldürecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyah arkaplana siyah logo mu konur
Ellerinde kaldi
Oyuncu bonservisiyle gitmek istiyor bir de yıllık maaşı net 8 milyon euro+ bonus imiş onda da eksilme istemediği için zor. Everton falanda istedi ama onlarda kiralık vb. istediler. Şu anda kaldı gibi bir de bazı denilenlere göre Tedesco kendisinden memnunmuş asıl Duran'dan memnun değilmiş.Ellerinden cikarirlar bence ama ne kadar gec olursa o kadar iyi transferde rahat hareket edemezler en azindan.
Çoktan önerildi kardeşim nöbeti takip etmiyomusunuzSingo'nun 6 numaraya evrilmesini öneriyorum. Zaten niye stoper olmuş anlamadım. Afrika altyapısından iyi stoper değil iyi ortasaha çıkar
Çoktan önerildi kardeşim nöbeti takip etmiyomusunuz
Oulai'ye bazılarına göre 25 bazılarına göre 30 teklif ettik demek ki para var.Simdiye kadar 2m harcadik. Para yok demek
öyle ama bu tarz 2 topçu bize ciddi level atlatırdı.İkisi de imkansıza yakın.
Para olsa çoktan alırlardi.Lookmanı almak gibi bi mallığı dursun ve avaneleri bile yapmaz
Eğer her şeyini ödeyip bedavaya sevillaya kiralamazlarsa kalacak ellerinde büyük ihtimalleEllerinden cikarirlar bence ama ne kadar gec olursa o kadar iyi transferde rahat hareket edemezler en azindan.
Oyuncu da degisik Juventus da oynamak varken fb de kalmak nedir?Basini da ayri elestirmek lazim Osimhenin maliyetine laf ederler tek bacagi etmeyen Nesry 60 milyon maliyeti var.Oyuncu bonservisiyle gitmek istiyor bir de yıllık maaşı net 8 milyon euro+ bonus imiş onda da eksilme istemediği için zor. Everton falanda istedi ama onlarda kiralık vb. istediler. Şu anda kaldı gibi bir de bazı denilenlere göre Tedesco kendisinden memnunmuş asıl Duran'dan memnun değilmiş.
Tr icinde 10 taksitle alabiliyosun. Yurt disinda gulerler adama. Demekki.yokOulai'ye bazılarına göre 25 bazılarına göre 30 teklif ettik demek ki para var.
Siyah degil ya yansimadan oyle duruyor ama ben de begendigimi soyleyemem. Mis gibi renkleriyle logo yaptirmak varken...Siyah arkaplana siyah logo mu konur
Bu kulübün amatörlüğü beni öldürecek