Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemler bize penaltı çalmaya yer arıyor siz Ozan diyorsunuz

Singo'nun 6 numaraya evrilmesini öneriyorum. Zaten niye stoper olmuş anlamadım. Afrika altyapısından iyi stoper değil iyi ortasaha çıkar

Ellerinden cikarirlar bence ama ne kadar gec olursa o kadar iyi transferde rahat hareket edemezler en azindan.
Oyuncu bonservisiyle gitmek istiyor bir de yıllık maaşı net 8 milyon euro+ bonus imiş onda da eksilme istemediği için zor. Everton falanda istedi ama onlarda kiralık vb. istediler. Şu anda kaldı gibi bir de bazı denilenlere göre Tedesco kendisinden memnunmuş asıl Duran'dan memnun değilmiş.

@Alper Altun

Alınsın diye konusunu açtığım ve ışık hızında kapattığın perisici

İNTER istiyomuş ,bilgilendiriyim dedim

Nevzat Dindar'ın yapay zekaya yazdırdığı teknik futbol tweetleri gibi nöbet

Oyuncu bonservisiyle gitmek istiyor bir de yıllık maaşı net 8 milyon euro+ bonus imiş onda da eksilme istemediği için zor. Everton falanda istedi ama onlarda kiralık vb. istediler. Şu anda kaldı gibi bir de bazı denilenlere göre Tedesco kendisinden memnunmuş asıl Duran'dan memnun değilmiş.
Oyuncu da degisik Juventus da oynamak varken fb de kalmak nedir?Basini da ayri elestirmek lazim Osimhenin maliyetine laf ederler tek bacagi etmeyen Nesry 60 milyon maliyeti var.

Ortasaha için 28 inden sonrayı bekliyoruz ismi kim sizce? Mantık kuruyorum Ederson değil Atalanta zaten 13. ŞL'de.
Ugarte değil Manu ŞL'de yok. Gueye desen Villareal 35. sırada çıkamayacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt