- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Yok yav oyle birisi@Nedim Burul var mı lan öyle birisi, ben hatırlayamadım.
@Hamdi Coban Nordsjælland'de oynamadin bildigin kadar ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav oyle birisi@Nedim Burul var mı lan öyle birisi, ben hatırlayamadım.
15m dolar
Curtis jones tam aradığımız oyuncu profili keşke olsaLiverpool, Adam Wharton u alıyormuş
Curtis düşer mi bize kiralık
Bu oyuncu gueyeTakıma girer girmez fayda sağlayacak, kendini ispatlamış ve formda bir 6 numara lazım yaşı ve fiyatından bağımsız şu ana kadar adı geçenlerden bu kim olabilir?
Yaser'i aldırdı işte 10 noya Yunus komple kulübeye mahkum olmasın diyeTeknik direktörümüz neden hücum kalitemizin düşük olduğu gözle görülürken hücum planımızın kötü olduğu gözle görülürken neden 8 numara yerine ofansif orta saha düşünmüyor şaşırıyorum.Osimhenin bireysel pozisyona soktuğu ve bulduğumuz pozisyonların çoğuna tekabül ediyor.
Ofansif orta sahadan kastin 10 numara ise o is olmadi, istenilen bazi oyuncular pahali geldi, olmayinca Asprilla'da karar kalindi ve transfer edildi.Teknik direktörümüz neden hücum kalitemizin düşük olduğu gözle görülürken hücum planımızın kötü olduğu gözle görülürken neden 8 numara yerine ofansif orta saha düşünmüyor şaşırıyorum.Osimhenin bireysel pozisyona soktuğu ve bulduğumuz pozisyonların çoğuna tekabül ediyor.
Ön liberohadi diyelim Pape Gueye geldi son transfer hangi mevkiye olmalı sizce