Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma girer girmez fayda sağlayacak, kendini ispatlamış ve formda bir 6 numara lazım yaşı ve fiyatından bağımsız şu ana kadar adı geçenlerden bu kim olabilir?

40 milyon bonservis+7-8 maaş 27 yaşında afrikalı sıradan ve vasat bir oyuncu
Tam Okan buruk transferi biz batmaya mahkumuz

Gueye yanında lemina olursa iş görür tam bir kısır döngüye dönüyor.

üzülerek söylüyorum Torreira nereye koysam olmuyor emekleri için çok teşekkürler sezon sonu ayrılırsa eğer orta saha rotasyonumuz olası
Pape Gueye
Lemina
Sara
Oulai

böyle olmalı

Teknik direktörümüz neden hücum kalitemizin düşük olduğu gözle görülürken hücum planımızın kötü olduğu gözle görülürken neden 8 numara yerine ofansif orta saha düşünmüyor şaşırıyorum.Osimhenin bireysel pozisyona soktuğu ve bulduğumuz pozisyonların çoğuna tekabül ediyor.İlk çıkan isimler ugarte mesela gueye ile çok farklı oyuncular plansızlık yine çok açık.

Teknik direktörümüz neden hücum kalitemizin düşük olduğu gözle görülürken hücum planımızın kötü olduğu gözle görülürken neden 8 numara yerine ofansif orta saha düşünmüyor şaşırıyorum.Osimhenin bireysel pozisyona soktuğu ve bulduğumuz pozisyonların çoğuna tekabül ediyor.
Yaser'i aldırdı işte 10 noya Yunus komple kulübeye mahkum olmasın diye

Cidden artık kesici adam izlemekten kına geldi gözler uzun zamandır ndiyaye arıyor

Ozan Türkiye’ye dönmeyi düşünüyorsa bu dönem bize katılmalı.

Teknik direktörümüz neden hücum kalitemizin düşük olduğu gözle görülürken hücum planımızın kötü olduğu gözle görülürken neden 8 numara yerine ofansif orta saha düşünmüyor şaşırıyorum.Osimhenin bireysel pozisyona soktuğu ve bulduğumuz pozisyonların çoğuna tekabül ediyor.
Ofansif orta sahadan kastin 10 numara ise o is olmadi, istenilen bazi oyuncular pahali geldi, olmayinca Asprilla'da karar kalindi ve transfer edildi.

gelecek sezon yabancı sınırı 10+4 olacak Yaser dışında bence kalan 2 kontenjana 2 genç alsak daha mantıklı olacak

Ozan Kabak ve Arda Okan alınmalı bence, Eren de Trabzonda aşırı kötüyü fiziksel gücü yüksek oyuncular Okan hocanın sisteminde parlıyor 7-8mye bırakırlarsa almak lazım

hadi diyelim Pape Gueye geldi son transfer hangi mevkiye olmalı sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt