Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bizim bildigimiz Toreira nereye koysan olur da son 4/5 maç bizim bildigimiz gibi değil. Bir problemi var adamın,ben maaş beklentisine yordum ama başka bir şey de olabilir. Problem çözülmeyecekse bizi daha büyük problem bekliyor. Eğer Toreira halledersek de bence ekstra 6 numaraya ihtiyaç yok. Toreira zaten 6 numara. Dribling yapan 8 daha iyi olur kanımca.üzülerek söylüyorum Torreira nereye koysam olmuyor emekleri için çok teşekkürler sezon sonu ayrılırsa eğer orta saha rotasyonumuz olası
Pape Gueye
Lemina
Sara
Oulai
böyle olmalı
Turklerin insaat senaryolarindan biri - her yagisli/kis doneminde gozardi edilen seyler.
Tabi ki sag bekhadi diyelim Pape Gueye geldi son transfer hangi mevkiye olmalı sizce
Basin tribunu falan batmis hep, bir kac video daha var.Fenerli eski tff başkanının işi
Hem geç yaptı büyük tazminat ödedi hem de tam yapamamışBasin tribunu falan batmis hep, bir kac video daha var.
Ben nasil oynattiklarina sasiriyorum acikcasi.Hem geç yaptı büyük tazminat ödedi hem de tam yapamamış
5 yıl bizde üst düzey oynasın yeter.Pape Gueye bence iş yapacak gelirse de sonraki satışı zor. Geri dönüşü olmayan bir yatırım olacak. O kadar bonservise yazık olur bence
Gueye 30a biter.Okan kafaya takmış gueye alternatifi 17K bu tarz bir oyuncu aldıracak
40 mio+7-8 maaşa gueye çekeceğimize
20mio+3-4 maaşa 17K ya ben tav oldum
Arada maddi olarak 2 katı fark olduğu kesin
Bu iki oyuncu arasında gueye 1 adım önde olabilir ama bu kadar büyük fark yok, yarı fiyatına gelsin başlasın 17K
Gueye 30a biter.
17K topcu mopcu degil.
Hatta eski tsli Pedro Malheiro ismi geçti bugün. İyi oyuncuydu.Tabi ki sag bek