Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzülerek söylüyorum Torreira nereye koysam olmuyor emekleri için çok teşekkürler sezon sonu ayrılırsa eğer orta saha rotasyonumuz olası
Pape Gueye
Lemina
Sara
Oulai

böyle olmalı
Normal bizim bildigimiz Toreira nereye koysan olur da son 4/5 maç bizim bildigimiz gibi değil. Bir problemi var adamın,ben maaş beklentisine yordum ama başka bir şey de olabilir. Problem çözülmeyecekse bizi daha büyük problem bekliyor. Eğer Toreira halledersek de bence ekstra 6 numaraya ihtiyaç yok. Toreira zaten 6 numara. Dribling yapan 8 daha iyi olur kanımca.

Oyuncuların dalgalı performansları hem teknik heyetin hem de taraftarın aklını karıştırıyor transfer konusunda.

Pape Gueye bence iş yapacak gelirse de sonraki satışı zor. Geri dönüşü olmayan bir yatırım olacak. O kadar bonservise yazık olur bence

Hem geç yaptı büyük tazminat ödedi hem de tam yapamamış
Ben nasil oynattiklarina sasiriyorum acikcasi.

Hem aktif insaat var , hem alt tribunler kullanima acik.

Teknik olarak santiye alani yani - oynamamalari lazim orada . Surecide yavaslatir. Dun zirt pirt gosteriyordu vincler onlar bunlar.

O yuzden cok agir yuh demiyorum o akintilara falan.

Okan kafaya takmış gueye alternatifi 17K bu tarz bir oyuncu aldıracak

40 mio+7-8 maaşa gueye çekeceğimize

20mio+3-4 maaşa 17K ya ben tav oldum

Arada maddi olarak 2 katı fark olduğu kesin

Bu iki oyuncu arasında gueye 1 adım önde olabilir ama bu kadar büyük fark yok, yarı fiyatına gelsin başlasın 17K

Yasi 27 28 29 olan her oyuncuyu ve sozlesmesinde son senesine giren her oyuncuyu tartışan acaba para kazanıp yerine yeni bir genc alinir mi diye tartışan illa satmak degil kaladabilir ama planli ve profesyonel olan bir kulup olmak. Bu durumda zaten kulüpte de bunların yerine gelebilecek oyuncu listesinin profesyonel ekip tarafindan hazirlanmasi. Hayalimdeki kulüp boyle profesyonel bir kulüptür.

Okan kafaya takmış gueye alternatifi 17K bu tarz bir oyuncu aldıracak

40 mio+7-8 maaşa gueye çekeceğimize

20mio+3-4 maaşa 17K ya ben tav oldum

Arada maddi olarak 2 katı fark olduğu kesin

Bu iki oyuncu arasında gueye 1 adım önde olabilir ama bu kadar büyük fark yok, yarı fiyatına gelsin başlasın 17K
Gueye 30a biter.

17K topcu mopcu degil.

Pap gey forumda adam gelip hemen katkı verecek, oyunun yönünü iyi değiştiren, skor katkısı veren fiziksel üstünlük sağlayan adam 30€ verilir inşallah olur.

1769416405859.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt