Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onluk bir şey olmadıki dediğim gibi Lille'de baya iyi oyuncular da var ama hiçbirinde bir şey yoktu dün takım genel olarak zaten saçma sapan oynadı.Mukau'nun işi normalde ikili mücadele , top kapıp hızlı taşıması ama öyle bir oyun da olmadı.Oyun merkezde sadece Bouaddi'nin iş yapabileceği bir durumdaydı biraz
Valla top ayagina gelince bi isik göremedim. Bu haliyle leminanin sol tirnagi olamaz. Yine evet bir mac ölcü olmaz.

Globo.com'a göre, 24 yaşındaki Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Danilo'nun transferiyle ilgilenen birçok kulüp var. Son haftalarda hem Palmeiras hem de Zenit, Danilo'nun durumu hakkında bilgi aldı, ancak ayrılışına yönelik önemli bir ilerleme kaydedilmedi. Bir aracı ayrıca Flamengo'nun oyuncuya olan ilgisini de sordu ve rakip kulübün şu anda onu transfer etmek istemediği bilgisi verildi.

Botafogo, Eylül 2025'te Fulham'dan gelen 30 milyon Euro'luk teklifi daha önce reddetmişti. Kulübün, Temmuz 2025'te Nottingham Forest'tan aldığı 23 milyon Euro'luk ücrete eşit veya daha yüksek bir teklif karşılığında Danilo'yu satmaya istekli olması bekleniyor. Henüz Brezilya Milli Takımı'nda forma giymeyen Danilo'nun Botafogo ile Haziran 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt'a göre mevcut piyasa değeri 22 milyon Euro. Daha önce Ocak 2023'te 20 milyon Euro karşılığında Palmeiras'tan Nottingham Forest'a transfer olmuştu.

öyle bir dünya var evet ama şöyle ilk 11 e 2-3-4 tane yedeğe 2-3-4 tane genç potansiyelli adam ile hem şampiyonluğa oynar hem de gelişirse satarsın, diğerleri de komutan-olmuş adamlar olur, bu şekil olur bence, gençlerle oynayıp yarışan takımlar var, illa yarışmacılık için olmuş veya dünya starlarına ihtiyaç yok, dünyada sürüyle örneği var. doğru sistemle top oynayan bir takım başarılı oluyor bunun en büyük kanıtı 3 yıldır avrupada madara olduğumuz küçük takımlar, hangisinde dünya yıldızı vardı mesela.

Son düzenleme:
Globo.com'a göre, 24 yaşındaki Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Danilo'nun transferiyle ilgilenen birçok kulüp var. Son haftalarda hem Palmeiras hem de Zenit, Danilo'nun durumu hakkında bilgi aldı, ancak ayrılışına yönelik önemli bir ilerleme kaydedilmedi. Bir aracı ayrıca Flamengo'nun oyuncuya olan ilgisini de sordu ve rakip kulübün şu anda onu transfer etmek istemediği bilgisi verildi.

Botafogo, Eylül 2025'te Fulham'dan gelen 30 milyon Euro'luk teklifi daha önce reddetmişti. Kulübün, Temmuz 2025'te Nottingham Forest'tan aldığı 23 milyon Euro'luk ücrete eşit veya daha yüksek bir teklif karşılığında Danilo'yu satmaya istekli olması bekleniyor. Henüz Brezilya Milli Takımı'nda forma giymeyen Danilo'nun Botafogo ile Haziran 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt'a göre mevcut piyasa değeri 22 milyon Euro. Daha önce Ocak 2023'te 20 milyon Euro karşılığında Palmeiras'tan Nottingham Forest'a transfer olmuştu.
bu adam forrestta bir kaç sene önce baya iyi oynuyordu çok beğenmiştim ama forrest 1 sezon sakatlıktan sonra direkt vazgeçti bundan , büyük ihtimalle klasik homesick brezilyalı olabilir bu arada.Hani abartmak gibi olmasın ama Forrest'ta direkt en beğendiğim buydu hem iyi kesici hem topla fena değil

Noa Lang: "Galatasaray-Atletico maçını izliyordum ve televizyonun sesini kısmak zorunda kaldım. Atletico topa sahip olduğunda sadece ıslık sesi duyuyordum. Bunu deneyimlemek harika olacak. Stadyumda oluşacak atmosferi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum."

Ts buna max 10 kağıt ister
Kutucu+5 verip alalım
Tam aradığımız adam

images (1).webp

İçimizdeki hainler ağlıyor.

Sacma bir stats sesko.. Biz nasil lizbondan daha iyi is yapmis olabiliriz ? Adamlar ucuza aldigi topculari parlatip piyasa degerini yukseltirken biz 30a aldigimizi 25e dusuruyoruz..
Adamlar sene basi 100 milyon para harcayip 130 milyonluk satis yapmis +30 milyonla ilk 8i zorluyorlar..
Biz - 100 milyonla ilk 24e kalmaya calisiyoruz .. Fiksturumuz zordu iyi mucadele ettik yaptigimiz isi kucumsemek maksadiyla yazmadim ama ortada boyle bir matematik var..
Sirf P.D. gore boyle hesap yapilmamali

Trabzon'dan oyuncu onermekten vazgecelim, ne bu ya sanki baska yerde oyuncu yokmus gibi.
Nasıl topçu olduğunu biliyoruz,en azından ben biliyorum oulai ve folcarellinin

Diğer adı geçen tüm topçuları millet tipine bakıp istiyor kimsenin bir fikri yok bilgisi olmadığı için

Bilinmezi istemek kadar da saçma bişi yok

Kavukçunun uçağı an itibariyle Viyana kapılarına dayanmış durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt