Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Bissouma diyor. Sakatlıklardan sadece 2 maça çıkmış adam kafayı yiyeceğim

Brezilya kulübü Flamengo, West Ham'den Lucas Paqueta'yı (28) transfer etmek için sözlü olarak anlaşmaya vardı. Transfer için 35,8 milyon sterlin ücret ödenecek. [@SkySportsNews]
Londra'ya gitmişken Sara'yı kaptırmayız umarım. Alakaları yok oyun tarzı olarak ama Magissa işine yansıyabilir mi acaba bu durum?

Yav mal miyiz ne Bissouma'si kardesim adam genc oyuncu da degil ve ciddi sakatliklarla ugrasiyor 2 senedir..

ne bissoumasi yahu

Bissoumaya afiyet şeker olsun bu arada.Herif 10 balon cekik haliyle 10 katı oynar onyedikanin falan.Son maçta da iyiydi baya

Bissouma yerine Lerma nasıl olur? Son durumu nedir acaba?

Londra'ya gitmişken Sara'yı kaptırmayız umarım. Alakaları yok oyun tarzı olarak ama Magissa işine yansıyabilir mi acaba bu durum?
Magassa mi? Sanmam cunku o bildigin defans onunde oynuyor ucuncu stoper gibi. Zaten Sara gitse yine bir oyuncu daha alman gerekecek yoksa rotasyon da yapamazsin.

Haberlere göre 30 milyon € istemişler de ben zannetmiyorum o kadar isteyeceklerini. Ciddi ilgilensen 15 milyon € civarlarına indirirsin buraya.

6 milyona nasıl alacağını söylersen güzel olur? Zira haberler 25-30 milyon bonservis istendiği ve altına verilmediği şeklinde.

Ne 6 milyonu rtas 25-30 istiyorlar adama

6 milyona internette alinabilir diye ilan mi vardi da 6 milyona alinabilirdi diye inandirdin kendini :asd:

30 istiyorlar 30, yani bunu nasıl bilmezsin hayret doğrusu!

Başka takımlara haberlerinde geçen bonservis paraları o paralar. Transfermarkt oyuncunun gerçek piyasasını belirtmez.

images.webp

Noa Lang: "Galatasaray-Atletico maçını izliyordum ve televizyonun sesini kısmak zorunda kaldım. Atletico topa sahip olduğunda sadece ıslık sesi duyuyordum. Bunu deneyimlemek harika olacak. Stadyumda oluşacak atmosferi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum."
Stadyum kötü taraftar kötü cart curt. Sneijder'in alnındaki damar nick'li hesabımdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt