Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.249
- 5.963
- 1.483
Burhan Bissouma diyor. Sakatlıklardan sadece 2 maça çıkmış adam kafayı yiyeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Londra'ya gitmişken Sara'yı kaptırmayız umarım. Alakaları yok oyun tarzı olarak ama Magissa işine yansıyabilir mi acaba bu durum?Brezilya kulübü Flamengo, West Ham'den Lucas Paqueta'yı (28) transfer etmek için sözlü olarak anlaşmaya vardı. Transfer için 35,8 milyon sterlin ücret ödenecek. [@SkySportsNews]
Başkan olai alıyorsa bari kavukçu ve gardi de avrupadan iyi bir 6 numara alsın. Zaten 2 tane ortasaha lazımBaşkan gardi ile kavukçuya bir gol daha atacak gibi
Çok ucuza gelir o rts. Ana os genc biri gelir. Magassa veya ulayi.Burhan Bissouma diyor. Sakatlıklardan sadece 2 maça çıkmış adam kafayı yiyeceğim
MUSTAFA MANDEV
Magassa mi? Sanmam cunku o bildigin defans onunde oynuyor ucuncu stoper gibi. Zaten Sara gitse yine bir oyuncu daha alman gerekecek yoksa rotasyon da yapamazsin.Londra'ya gitmişken Sara'yı kaptırmayız umarım. Alakaları yok oyun tarzı olarak ama Magissa işine yansıyabilir mi acaba bu durum?
30 istiyolar
Haberlere göre 30 milyon € istemişler de ben zannetmiyorum o kadar isteyeceklerini. Ciddi ilgilensen 15 milyon € civarlarına indirirsin buraya.
6 milyona nasıl alacağını söylersen güzel olur? Zira haberler 25-30 milyon bonservis istendiği ve altına verilmediği şeklinde.
Ne 6 milyonu rtas 25-30 istiyorlar adama
6 milyona internette alinabilir diye ilan mi vardi da 6 milyona alinabilirdi diye inandirdin kendini![]()
30 istiyorlar 30, yani bunu nasıl bilmezsin hayret doğrusu!
Başka takımlara haberlerinde geçen bonservis paraları o paralar. Transfermarkt oyuncunun gerçek piyasasını belirtmez.
Stadyum kötü taraftar kötü cart curt. Sneijder'in alnındaki damar nick'li hesabımdanNoa Lang: "Galatasaray-Atletico maçını izliyordum ve televizyonun sesini kısmak zorunda kaldım. Atletico topa sahip olduğunda sadece ıslık sesi duyuyordum. Bunu deneyimlemek harika olacak. Stadyumda oluşacak atmosferi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum."
wow deriz hemen gelsinlerBisuma + ulayi mi yoksa
İnanmayan fish & chips yemesin
Bissouma yerine Lerma nasıl olur? Son durumu nedir acaba?
![]()
Jefferson Lerma - Oyuncu profili 25/26
Jefferson Lerma, 31, Kolombiya ➤ Crystal Palace, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 25 Eki 1994, Cerrito, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr