- 1 Ağustos 2009
- 47.061
- 49.371
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim hazirlayacak onu, Okan Buruk mu? Sende olmayacak birsey istiyorsun sittin sene yapmayacagini biliyoruz 4 senedir hangi genci ortaya cikarmis sayin hocamizReal de Mbappe arkasına almıyor doğal bunlar, genç çocuk çıkardılar onu koyuyorlar.
Ada Yüzgeç’i hazırlasın işte
Real de Mbappe arkasına almıyor doğal bunlar, genç çocuk çıkardılar onu koyuyorlar.
Ada Yüzgeç’i hazırlasın işte
Hazırlamasına gerek yok Ada’ya 1000 dk süre versin kafi, o çocuk kendisini çıkarır.Kim hazirlayacak onu, Okan Buruk mu? Sende olmayacak birsey istiyorsun sittin sene yapmayacagini biliyoruz 4 senedir hangi genci ortaya cikarmis sayin hocamiz
Yine en kotu bir Brezilyali falan yedek forvet alinsa fena olmaz Icardi'nin gittigi durumda, Fener'in zamaninda Nobre'yi alip kullandigi gibi ama profil olarak tabi bizim takima daha uygun bir stile sahip olmasi gerekiyor. Yeter ki golu koklasin.
Yani sahne sunulunca ne kadar kolay haber yapmakLevent t net messidwn bahsediyor
bu arada haluk ibo yayının başlığıda bernardo silva ?
Ünyay’ı adam kalmayınca en kritik maçlarda koyarsan tabii ki tepki olur.Bence bizim lig yarışı genç oynatmaya hiç uygun değil. Arda Ünyay'ın yaşadığı durum ortada. Bir benzerini şuan fb'deki genç çocukta yaşıyor. Yorumcular, Sosyal medya, taraftarlar hep birlikte ağız birliği etmişçesine aynı yere odaklanıp yorum yapıyorlar.
Bizdeki hocayla zor o maalesef, iyi yanlari var hocamizin ama kotu tarafi da gencleri oynatmak/sure vermek konusunda cok tedirgin veya garantici diyelim. 4 sezondur burada insan yalandan olsa bile bir tane genci gozune kestirip ara sira maclarda 5-10 dakika sahaya surer ama yapmiyor. Yarin bir gun baska bir hoca gelirse o zaman bunlari yapacak birisinin gelmesi iyi olur yoksa mevcut teknik heyetin boyle bir dusuncesini goremiyorum ben maalesef.Hazırlamasına gerek yok Ada’ya 1000 dk süre versin kafi, o çocuk kendisini çıkarır.
Mevzu süre verme cesareti zaten bir de oyuncuya özgüven vermek, genç ve yetenekli çocuk gerisini halleder.
Arda yı kestirdi de gözüne işte olmadı. Çabuk harcandı çocuk...Bizdeki hocayla zor o maalesef, iyi yanlari var hocamizin ama kotu tarafi da gencleri oynatmak/sure vermek konusunda cok tedirgin veya garantici diyelim. 4 sezondur burada insan yalandan olsa bile bir tane genci gozune kestirip ara sira maclarda 5-10 dakika sahaya surer ama yapmiyor. Yarin bir gun baska bir hoca gelirse o zaman bunlari yapacak birisinin gelmesi iyi olur yoksa mevcut teknik heyetin boyle bir dusuncesini goremiyorum ben maalesef.
"Hic bir macta hata luksumuz yok" O.BurukBizdeki hocayla zor o maalesef, iyi yanlari var hocamizin ama kotu tarafi da gencleri oynatmak/sure vermek konusunda cok tedirgin veya garantici diyelim. 4 sezondur burada insan yalandan olsa bile bir tane genci gozune kestirip ara sira maclarda 5-10 dakika sahaya surer ama yapmiyor. Yarin bir gun baska bir hoca gelirse o zaman bunlari yapacak birisinin gelmesi iyi olur yoksa mevcut teknik heyetin boyle bir dusuncesini goremiyorum ben maalesef.
Öyle bir isim gelecek ki Istanbul taşacak, gök gürleyecekne bombası renktaş
Lookmani yaza kadar gundeme almayiz hic sanmiyorum.Levent Tüzemen'e göre Sara veya Torreira yolcu.
Bernardo Silva veya Bruno Fernandes tarzı birisi geliyor.
Camavinga olmaz çünkü 60 70 milyona bile satmadılar.
%51 Silva
%45 Ruiz
%1 Bruno Fernandes
%1 Locatelli
%1 Ederson
%1 Lookman