Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haalandın bir rekoru vardı messiyi geçecektide pep izin vermemişti

o rekorun bize patlayacağından çok korkuyorum

Suan yönetim bile bilmiyor kimin gelecegini.
Valla tüzemen sağlam atmış ortaya... isim de vermiyor başkanla konuştum deyip... Yarın akşam city maçından sonra silva nın elinden tutup getirirse olay olur aslında...

Son atrenmanı Etihadta yapmamak saçmalık

Yarın osi nin 2 gol atması lazım

Bence de boyle kisitlamalar sacmalik.

Bizi yavaslatmaya yarayacaksa yaparlar.
Önümüzdeki sene feneri yavaşlatır. Bizim transfer politikası nispeten önümüzdeki sene de hesaplanarak yapılıyor ancak fenerin kadro şişik. Elden çıkarılacak çok oyuncuları var. Duran'ı saymazsak u23e uyan oyuncuları yok. O yüzden u23e uyan orta saha iyi olur bu transfer döneminde. Yiranki veya oulai olabilir. Yanınada ugarte kağıt üzerinde iyi duruyor. Yaz döneminde de sara gönderilir HakanÇ katılırsa iyi olabilir gibi duruyor. İcardi ile yazın vedalaşmak gerekecek. Oraya da u23 forvet lazım. Aslında bu dönem orta saha transferleri çözülürse yazın elimiz çok rahatlayacak.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Allah aşkına reis maliyetli yeni alınan bir oyuncu kısa veya uzun sakatlık yaşayamaz mıYani bunun bir kriteri mi var..İlk 1 sene sakatlanamaz falan vsss
Sakatlanabilir ama iki sakatlık da darbe tabanlı olmadı, koşarken hamstring bölgesinde oldu, birşeyler hatalı demekki bu durumda da transfer sorgulanır, böyle bakıyorsak Jacobs’u da hiç sorgulamayalım.

Ortada bir maliyet var ve bu maliyet yüzünden rotasyon boş bırakıldı, kime tepki gösterecek taraftar bu durumda?

Singo şu ana kadar skandal bir transfer hele bir daha hamstring sakatlığı yaşarsa çok daha yazık olacak koca sezona.

Singo'nun şu ana kadar olan hayal kırıklığını telafi etmesi için ciddi söylüyorum hem Lig hem de CL de stoperde Maldini, sağ bekte Cafu ayarında performans vermesi lazım sezonun geri kalanında.

Bırakın öyle sakatlık, cezalı olmayı falan gol bile yediren hata yapma lüksü yok.

Gelecek o topu bölgesinde nerede oynarsa geçirmeyecek Boey 2023 gibi.

Onyedika alsak bile bize şöyle bir avantajı olacak hem Osimhen den dolayı hem de geldiği takımdan dolayı bizde maksimumunu verecektir. Salma durumu performans düşüklüğü falan yaşayacak bir topçu değil.

Oyun tarzı fazlası ile Atiba Hutchinson'a benziyor. Aynı onun gibi dar alanda çok iyi top saklıyor, bire bir savunması çok iyi ve sürpriz goller atıyor. Aynı Atiba gibi pas kabiliyeti ve hızı düşük ama onun gibi lider ve sorumluluk alan topçu mu bilemiyoruz ama ondan avantajı fizik olarak ondan çok daha iyi. Ama Torreira ve Geunduzi gibi box to box değil iyi pozisyon alan pasla güvenli çıkan takımlarda performansı çok artar.

Devre arası Onyedikadan daha iyisini bulacağımızı sanmıyorum. Ama kapasitesi ligde bizi şampiyon yapmaya ve CL'de ilk 24'e girmeye yeter fakat CL'de tur atlamada çeyrek final yarı final aşamalarında bize katkı sağlayacak kapasitede şuan değil. O aşamalar için bize sürpriz tur atlatacak topçu Pape Gueye gibi topçu alabilirsin ya da Gravenbergh gibi üst düzey bir adam ama onlar maliyetli olur.

Singo'nun şu ana kadar olan hayal kırıklığını telafi etmesi için ciddi söylüyorum hem Lig hem de CL de stoperde Maldini, sağ bekte Cafu ayarında performans vermesi lazım sezonun geri kalanında.

Bırakın öyle sakatlık, cezalı olmayı falan gol bile yediren hata yapma lüksü yok.

Gelecek o topu bölgesinde nerede oynarsa geçirmeyecek Boey 2023 gibi.
ben anlamıyorum yener ince ve okan adamı tam iyileşmeden oynattı ise neden suçu Singo çekiyor?

Noa Lang'ın Kayseri maçında olması lazım. Olacak oraya hazırlıyorlar diyorlar GS muhabirleri ama onlara da ne kadar güvenilir bilemiyoruz.

ben anlamıyorum yener ince ve okan adamı tam iyileşmeden oynattı ise neden suçu Singo çekiyor?

İyileşmeden hayatta oynatmaz Yener Hoca.

Singo depar attı ve sakatlandı.

Zaten 3-4 hafta yoktu ki iyileşme süresi 2-3 hafta olan bir sakatlık geçirmişti.

Yine sakatlandı topsuz oyunda benzer şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt