Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
haalandın bir rekoru vardı messiyi geçecektide pep izin vermemişti
o rekorun bize patlayacağından çok korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir maçta 6 golü mu diyorsun olmaz ohaalandın bir rekoru vardı messiyi geçecektide pep izin vermemişti

Rekorlar 8taştahaalandın bir rekoru vardı messiyi geçecektide pep izin vermemişti
Suan yönetim bile bilmiyor kimin gelecegini.Bu ismi bir tek Levent Tüzemen biliyor
Valla tüzemen sağlam atmış ortaya... isim de vermiyor başkanla konuştum deyip... Yarın akşam city maçından sonra silva nın elinden tutup getirirse olay olur aslında...Suan yönetim bile bilmiyor kimin gelecegini.
Yahu Allah aşkına reis maliyetli yeni alınan bir oyuncu kısa veya uzun sakatlık yaşayamaz mıYani bunun bir kriteri mi var..İlk 1 sene sakatlanamaz falan vsss4 aydır yok arada oynadığı 100 dkyı saymazsak.
Deli gibi bonservis ve maaş vermişiz, tepkiler az bile.
Önümüzdeki sene feneri yavaşlatır. Bizim transfer politikası nispeten önümüzdeki sene de hesaplanarak yapılıyor ancak fenerin kadro şişik. Elden çıkarılacak çok oyuncuları var. Duran'ı saymazsak u23e uyan oyuncuları yok. O yüzden u23e uyan orta saha iyi olur bu transfer döneminde. Yiranki veya oulai olabilir. Yanınada ugarte kağıt üzerinde iyi duruyor. Yaz döneminde de sara gönderilir HakanÇ katılırsa iyi olabilir gibi duruyor. İcardi ile yazın vedalaşmak gerekecek. Oraya da u23 forvet lazım. Aslında bu dönem orta saha transferleri çözülürse yazın elimiz çok rahatlayacak.Bence de boyle kisitlamalar sacmalik.
Bizi yavaslatmaya yarayacaksa yaparlar.
Salah olabilirLevent t net messidwn bahsediyor
bu arada haluk ibo yayının başlığıda bernardo silva ?
Kendin söylüyorsun "atmis" iste.Valla tüzemen sağlam atmış ortaya... isim de vermiyor başkanla konuştum deyip... Yarın akşam city maçından sonra silva nın elinden tutup getirirse olay olur aslında...
Sakatlanabilir ama iki sakatlık da darbe tabanlı olmadı, koşarken hamstring bölgesinde oldu, birşeyler hatalı demekki bu durumda da transfer sorgulanır, böyle bakıyorsak Jacobs’u da hiç sorgulamayalım.Yahu Allah aşkına reis maliyetli yeni alınan bir oyuncu kısa veya uzun sakatlık yaşayamaz mıYani bunun bir kriteri mi var..İlk 1 sene sakatlanamaz falan vsss
ben anlamıyorum yener ince ve okan adamı tam iyileşmeden oynattı ise neden suçu Singo çekiyor?Singo'nun şu ana kadar olan hayal kırıklığını telafi etmesi için ciddi söylüyorum hem Lig hem de CL de stoperde Maldini, sağ bekte Cafu ayarında performans vermesi lazım sezonun geri kalanında.
Bırakın öyle sakatlık, cezalı olmayı falan gol bile yediren hata yapma lüksü yok.
Gelecek o topu bölgesinde nerede oynarsa geçirmeyecek Boey 2023 gibi.
ben anlamıyorum yener ince ve okan adamı tam iyileşmeden oynattı ise neden suçu Singo çekiyor?