Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesela bak castillo ne kadar doğru isim.1 kere bile izlemedim ancak avrupa tecrübesi de var hem en azından çıkan genç isimlere göre daha çok maç oynamış.Tek düşündürücü kısım shaktar gibi yetiştirici bir kulüp hemen vazgeçmiş ama saçma sapan 15-16 maç oynayan adamlara istenen paraya kıyasla bu mesela 15-20 edebilir en azından maça çıkmış

Kolo Muani mi... Lookman mi... Marmoush mu...

Abi boyle firsatlar cikacaktiysa neden taraftarin gazina gelip Lang ve Asprilla alindi

Sanki oynatabildik mi bu adamlari. Kayseri maci icin mi. Ki onda da ne kadar oynarlar muamma

Abi boyle firsatlar cikacaktiysa neden taraftarin gazina gelip Lang ve Asprilla alindi

Sanki oynatabildik mi bu adamlari. Kayseri maci icin mi. Ki onda da ne kadar oynarlar muamma
Marmoush da muani de türkiyeye gelmiyor.
Lookman ciddi bonservis isteniyor.
Ortada fırsat yok yani

Man United forumunda Ugarte basligina tekrar baktim. Felaket yorumlar. Tarihlerinin en kotu oyuncularindan biri, alirken 5 metre oteye pas yapma kabiliyeti test edilmemis, sadece geri padi biliyor gibi yorumlar var. Topu kazanmasi disinda futbolu bilmiyor deniyor.
Cok begendigimiz Gedson bizde oynadigi kisa sure icinde farkli bir sey yapmadi. Uber top kapma yetenegini gorduk ama ileri top tasimamak icin yemin etmis gibiydi. Ya da Terim oyle istediydi bilmiyorum.

3 ü de mümkün değil r’daş gerçekçi olalım

Lookman için çok uğraşıldığını ama olmadığını düşünüyorum
Marmoush u city göndermez zaten Oscar bobu yeni gönderdiler

Onyedikaya bende fit olmam. Bu işin en oluru Ugarte veya Gueye gibi duruyor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt