Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
Kısa bir sekans Denil Castillo, bizim canavar Caleb Yirenkyi harcıyor :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısa bir sekans Denil Castillo, bizim canavar Caleb Yirenkyi harcıyor :red:
Marmoush da muani de türkiyeye gelmiyor.Kolo Muani mi... Lookman mi... Marmoush mu...
Abi boyle firsatlar cikacaktiysa neden taraftarin gazina gelip Lang ve Asprilla alindi
Sanki oynatabildik mi bu adamlari. Kayseri maci icin mi. Ki onda da ne kadar oynarlar muamma
Cok begendigimiz Gedson bizde oynadigi kisa sure icinde farkli bir sey yapmadi. Uber top kapma yetenegini gorduk ama ileri top tasimamak icin yemin etmis gibiydi. Ya da Terim oyle istediydi bilmiyorum.Man United forumunda Ugarte basligina tekrar baktim. Felaket yorumlar. Tarihlerinin en kotu oyuncularindan biri, alirken 5 metre oteye pas yapma kabiliyeti test edilmemis, sadece geri padi biliyor gibi yorumlar var. Topu kazanmasi disinda futbolu bilmiyor deniyor.
Kolo Muani mi... Lookman mi... Marmoush mu...
Abi boyle firsatlar cikacaktiysa neden taraftarin gazina gelip Lang ve Asprilla alindi
Sanki oynatabildik mi bu adamlari. Kayseri maci icin mi. Ki onda da ne kadar oynarlar muamma
Club brugge elenince onyedika gelecek28 den sonra Onyedika monyedika gelecekse yaziklar olsun.
Eh belliydi , 1 ay önceden.Club brugge elenince onyedika gelecek
Marmoush da muani de türkiyeye gelmiyor.
Lookman ciddi bonservis isteniyor.
Ortada fırsat yok yani
ins dediginiz gibi olur3 ü de mümkün değil r’daş gerçekçi olalım
Lookman için çok uğraşıldığını ama olmadığını düşünüyorum
Marmoush u city göndermez zaten Oscar bobu yeni gönderdiler
Evet son gelişmeleri alalım
Trabzon oulai satarsa bu cocuğu alacak.Eh belliydi , 1 ay önceden.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi