Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne iyisi muthis muthisguaye baya iyimiş saflarına geçelim
gerçek yaşı kac acaba @Alper AltunPape Gueye çok iyi oyuncu kendini çok geliştirmiş. Bize faydası net olur. Lakin 27 yaşında olması ayrıca bonservis ve maaşının yüksek olması sorun. Yüksek bonservis veriyorsak genç ve daha düşük maaşlı birini almalıyız.
pep gey > kantekante mi yoksa
granny's waffles kırklarelispor gibi nöbet
Torreirayi cikar sarayi koy, bitane daha 8 alinmali zaten u23 fransadan iyi olur.Torreira Lemina Gueye üçlüsü ne lan çanakkaleyi mi savuncaz
Çok kısır kalırsın olmaz o iş
30 olsa yine iyi 40 diyolarevet bugüne kadar tek krş bonservis ödenmemiş 27 yaşındaki pap geye ilk 30 milyonunu biz patlatıyoruz. Yapacağı işte ırgatlık onu bile yapacağını sanmıyorum da neyse. Okan hocam bu son 30 milyonluk transferin ha haberin olsun tuttu tuttu tutmadı artık sen bilirsin!!
dostum sanırım istemiyorsun bu adamı anladığımız kadarıylaevet bugüne kadar tek krş bonservis ödenmemiş 27 yaşındaki pap geye ilk 30 milyonunu biz patlatıyoruz. Yapacağı işte ırgatlık onu bile yapacağını sanmıyorum da neyse. Okan hocam bu son 30 milyonluk transferin ha haberin olsun tuttu tuttu tutmadı artık sen bilirsin!!