Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pape Gueye çok iyi oyuncu kendini çok geliştirmiş. Bize faydası net olur. Lakin 27 yaşında olması ayrıca bonservis ve maaşının yüksek olması sorun. Yüksek bonservis veriyorsak genç ve daha düşük maaşlı birini almalıyız.

ilk defa bi adam hakkında böyle yorumlar görüyorum

ya çok iyi diyorlar ya çöp diyorlar gueye için , kimsede ortası yok : )

bari gidelim singo yu dmf deneyelim belki tutar

Pape Gueye çok iyi oyuncu kendini çok geliştirmiş. Bize faydası net olur. Lakin 27 yaşında olması ayrıca bonservis ve maaşının yüksek olması sorun. Yüksek bonservis veriyorsak genç ve daha düşük maaşlı birini almalıyız.
gerçek yaşı kac acaba @Alper Altun

Osimhen'i arkaya kaçıracak diye paslarıyla uzun aldırıyor Okan Hoca bunu görün bakın.

İyi yer kaplıyor ve fiziksel açıdan güçlü diye defansif açıdan ağır olmasına rağmen istiyor sırf bu sebepler ile.

ARTILARI:

1. İkili mücadele gücü yüksek
2. İyi top saklıyor
3. İsabetli uzun paslar ve sürpriz şutları var.
4. İyi alan kapatıyor (pozisyon bilgisi yüksek)

EKSİLER:

1. Çabuk ve çok çevik değil.
2. Lemina veya Torreira gibi topu kaybedince çabuk dönüp kazanamaz. (Ama alan da pek kaybetmiyor çok riskli oynamadığı için)
3. Dribbling gücü çok yüksek değil.

Aynı fiyata Ugarte' yi Gueye' ye tercih ederim; 30 asla geçilmemeli. 6 numara için oyun dsiplini, alan kontrolü ve takım yapısı göz önüne alındığında dinamizm ön planda tutulmalı ki bu parametrelerde Ugarte daha iyi bence. Üstelik 3 yaş küçük ve CV si daha parlak, Manu' da hemen herkes olduğundan kötü görünüyor ayrıca.

Her maç birkaç kez dripling-şut deneyecek, sezonda birkaç gol atacak diye dinamizmden feragat etmezdim şahsen. Güven veren bir 6 numaranın varlığıyla hem hücum hattı, hem de stoperler rahat eder, takımca daha önde oynayabilme imkanı sağlarsın.

Meşhur 28 Ocak geldi. City maçı sonrası 24 saat içinde yeni transfer açıklaması beklenmekte

evet bugüne kadar tek krş bonservis ödenmemiş 27 yaşındaki pap geye ilk 30 milyonunu biz patlatıyoruz. Yapacağı işte ırgatlık onu bile yapacağını sanmıyorum da neyse. Okan hocam bu son 30 milyonluk transferin ha haberin olsun tuttu tuttu tutmadı artık sen bilirsin!!

evet bugüne kadar tek krş bonservis ödenmemiş 27 yaşındaki pap geye ilk 30 milyonunu biz patlatıyoruz. Yapacağı işte ırgatlık onu bile yapacağını sanmıyorum da neyse. Okan hocam bu son 30 milyonluk transferin ha haberin olsun tuttu tuttu tutmadı artık sen bilirsin!!
30 olsa yine iyi 40 diyolar

dostum sanırım istemiyorsun bu adamı anladığımız kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt