Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satmaya yanaşmıyorlar. Villareal'in ligde CL ihtimali var ciddi yüksek o yüzden eğer oyuncu baskı falan yapmazsa istedikleri 40 milyon aşağıya düşmezler. Satacaklarını düşünmüyorum. Onun dışında orta sahaları yok çünkü. Orta sahalarını taşıyan adam Pape Gueye.Pape gueye için ispanyadan niye hiçbir kaynak yok, ne istiyorlar satmaya açıklar mı vs
Yusuf DemirU23 yine boş kalacak herhalde Yusuf saklanıyor bir yerlerde
Beşiktaş 6m verdi aldı memnun değil. Cüzzi bir tutara yedek sağ bek olarak düşünülebilir
20 yaşında koşuyor atletik falan. Eren için de böyle deniyordu, bizim oyunumuza uyum sağlayabilirBesiktas memnun degil çunku herif kotu rtaş oturmuslar genç ayagina
Deme öyle olum. Cicaldau, Morutan geleceği günler biz de nasıl heyecan yapıyorduk.
Gercek yasi tam olarak belli zaten bu nasil soru? Fransa dogumlu herif.gerçek yaşı kac acaba @Alper Altun
Sanırım yönetim tüm bunları, taraftarı bu görüşe getirip Oluai'ye vereceği astronomik bonservise razı ettirtmek için yapıyor.Gueye alacagıma 35 e oulai cekerim kafam rahat olur
5m maaş alan adamı nereye satacağız Ali. mevki olarak bakarsak en yüksek maaş alan bekler arasındadır Singo bugün.onun bile açıklaması var 24 yaşında ve tutarsa satılabilir bir oyuncu.
Liverpool maçındaki gibi oynarsa 60m euroya satarız diyordu herkes
Bu transfer yapılmamalı.
Aynı şeyi jakobsta singoda gördük
Liverpool falan o maaşı çok rahat verir. Ama adam sakatlandı yalan oldu tabi5m maaş alan adamı nereye satacağız Ali. mevki olarak bakarsak en yüksek maaş alan bekler arasındadır Singo bugün.
Benim gibi oulaiciler için güzel bir bilgi vereyim
Ts batagovu hala satamadı ve dönemin kapanmasına çok az kaldı
Oulai![]()