Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pap gey için vecino yangını yapılmalı diyecem fakat bünye ikinci ndombele vakasını kaldiramaz

Onyedika harici tüm transferler aşırı riskli

Onyedikayı 10-15 bandına devre arası çözüyorsun makul bedel daha 24 yaşında

Fazlası ile iyi Avrupa kupası tecrübesi var ki Club Bruge Onyedika ile avrupada hep iyi işler yapmış

Yedek oturtabileceğin topçu Osimhenin rahat zorbalayabileceği bir topçu oyun tarzı leminaya en yakın topçu vesaire vesaire

Tek eksisi bana göre 1 yıl ile 2002 kontenjanını kaçırması ve hızı ile defansının bir tık zayıf olması

tam da amerikan kültürü gifi atılacak bi post ulaş abi

Okan hocam gueye ile yine pahali bi kazik sokacak gibi oyuncu kalitesinden anlamaz oyuncu yetistirmez ama kazzik sokmayi bilir oda oyle boyle degil 30-40 milyonluk kazik. Yoksa kim tsl de rekorlari kiracak.

tam komedi ya bizim forum saçma sapan emojiler atıyorlar benim mesajlara ama kimse ne istediğini bilmiyor sen ne istiyorsun bakalım bu devre arası transferinde söyle

lang ve yaseri görmek lazım 10 nr oynayabiliyolar mı diye
oynayamıyolarsa 10 nr almağı tercih ederim. 6 veya 8 için daha uygun bi tip alırız.

Papgey'in videolarını izledim. Maksimum halinde bile yavaş görünüyor, sakatlık yada formsuzluk yaşasa kağnıdan beter bir şeye dönüşür. Sahada duruşu futbolcu gibi değil basketbolcu gibi. 40 milyon korkunç bir rakam. Bana çok riskli geldi.

isme bakın direk 100 m 3 seneye

bu saatten sonra hoca ana plana genc oyuncu falan almaz. 2 mac kaybettigin an coluk cocuguna kadar kufur yiyorsun ve her turlu kelle koltukta.

boey bile topcu olana kadar nerdeyse 3 hocanin kellesi gidiyordu diye dusunursek, bundan sonra da gelecek hicbir hocanin kulubun ekonomik yararina is yapacagini sanmam bizde. harbiden ft sondu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt