- 18 Eylül 2018
- 15.958
- 12.267
- 1.473
Pap gey için vecino yangını yapılmalı diyecem fakat bünye ikinci ndombele vakasını kaldiramaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyedika harici tüm transferler aşırı riskli
Onyedikayı 10-15 bandına devre arası çözüyorsun makul bedel daha 24 yaşında
Fazlası ile iyi Avrupa kupası tecrübesi var ki Club Bruge Onyedika ile avrupada hep iyi işler yapmış
Yedek oturtabileceğin topçu Osimhenin rahat zorbalayabileceği bir topçu oyun tarzı leminaya en yakın topçu vesaire vesaire
Tek eksisi bana göre 1 yıl ile 2002 kontenjanını kaçırması ve hızı ile defansının bir tık zayıf olması
tam komedi ya bizim forum saçma sapan emojiler atıyorlar benim mesajlara ama kimse ne istediğini bilmiyor sen ne istiyorsun bakalım bu devre arası transferinde söyletam da amerikan kültürü gifi atılacak bi post ulaş abi
tam komedi ya bizim forum saçma sapan emojiler atıyorlar benim mesajlara ama kimse ne istediğini bilmiyor sen ne istiyorsun bakalım bu devre arası transferinde söyle
Renato Nhaga iyi olsaydı Benfica Porto alırdı
istiyolar zaten hemen araya girmemiz lazım PSG ya da Chelsea kapmadanO halde Oluai iyi olsa PSG, Monaco alırdı mı diyelim?
istiyolar zaten hemen araya girmemiz lazım PSG ya da Chelsea kapmadan
yarım saattir tmarketten topcu arıyom ama malesef yok ortasaha