Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pape gueyeyi almayız muhtemelen Manchester maçından sonra sonra dendiği için şu an herkez ben demiştim demek için bişeyler yazıyor ha gelirsede güzel oyuncu bence

30'a satacakları da belli değil ki Guaye'yi, 40 istedikleri konuşuluyor en başından beri.
Villarreal bence de bırakmayabilir, ŞLye kalmaları çok olası, oyuncu satmalarına gerek yoksa eldeki oyuncuyu satıp yerine adam almak ilk 4ten düşürebilir onları.

Sene sonu DK oynadıktan sonra satarız kafasına girebilirler gerekirse.

Bu 28i sonrası bu açıdan saçmaydı zaten, adam yerini dolduramayacağı adamı sana niye ucuza versin.

Bugün bodo maçını izledim arkadaş o nasıl bı pres şekli yıl olmuş 2026 başı kesik tavuk gibi sağa sola koşturuyoruz. toplu oyunda zaten bir şey yapamıyoruz topsuz oyunda iş yapacak ne kadar atlet varsa toplayalım zaten sistem yok robot olsa bir yerde patlar zaten

Evet Okanball'un günümüz futbolundaki adı: Kafası Kesik Tavuk Presi.

Söylemesi uzun olduğu için kısaca "Sığır Presi" deniyor.

Kazanınca sevindiğimiz lakin izlerken futbolcuların tendonu kopacak diye korktuğumuz bir oyundur bu. Hocamızın A planı budur, çok sever, B planı da yoktur.

Hocanın torru kesmesi biraz umut da verdi açıkçası.Genc birini alırsak bu sefer harbi oynatır belki.Benim en büyük korkum bu zaten.Zaire-emery alsan bile torr-lemina çıkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt