Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse asıl konumuza gelelim o 30 m euroluk Fildişili niye götürüldü Manchester’a

Hava alsın diye mi
Hoca ve yonetimin gostermelik isleri baya sikmaya basladi gercekten.

Singo sara sakat ama idmanda 5en2 nin ortasinda falan

Sonra sara ilk 11

Bilmem neler... Cok bos islere efor sarfediyorlar adam gibi is yapacaklarina

Ortaya istikrarlı bir taktik koyup buna uygun reaksiyon veren sayısız takım var.

Neymiş takım değerine göre sıralama iyimiş, bizim takımı başka lige koy bakalım 300 olan değer nasıl 500 oluyor, kimseden geri kalır kadromuz yok 8-10 takım dışında.
A. Madrid'de bile bir Osimhen Sane yok ama sistemleri var, 5 paralık Anadolu takımlarını hocasızda yener bizim takım

Transfer komitesi: lan ayın 28 i de geçti biz ortasaha alacaktık. Maça daldık transferi unuttuk. Eee kime basıyoruz milyonları. Listede hangi sakat ortasaha var.

bernardo hakan vb hastasıyım ama allah aşkına şu takımın fizik seviyesini yukarı çekecek adamlar alın

Neden bakıyoruz perşembenin gelişini biz yazın gördük Galatasarayı savunacağız diye yönetenler görmedi görmek istemedi. Şu maçların hepsi city maçı dahil 2 tane koşabilen no name herif ile kaybedemeyecek takımlardı.
Buna paralel olarak ligde de kayıplarımızın sebebi aynı. E akıllanma da göremiyoruz takımda.
Yarın bu saçma konuşmaları yine yapmamak için bugün en ağır şekilde eleştirmeliyiz.

Eleştiriden kimse korkmamalı. Eleştiri seni büyütür.
Size hiç katılmıyorum. Hedef belliydi CL'de hedefi gerçekleştirmişsin hala bu acımasızlık bana fazla geliyor. Yapıcı eleştiri faydalıdır forumda yapıcı yıkıcı değil. CL burası sürprizlere de açık her takımın sürpriz yapabileceği bir arena. Takımın eksikleri tabi ki var bu bir gerçek. Lakin berbat, öyle kötü böyle kötülük bir durumumuz olduğunu da düşünmüyorum. CL'de hedefi ilk etapta gerçekleştirmişiz bazen yaşayıp mutlu da olmak lazım. Bir de kolay değildi bu sefer bizim fikstürümüz hatta çekildiğinde zorlardan biri olarak gösteriliyordu.

Transfere gerek yok, taktiksel hiçbirşey koyamıyoruz ortaya Avrupa’da.

Bodo kadar olamadık

Sporting kadar olamadık

Bir arastirdim. Bodonun komple personel gideri 2023 yilinda 10 milyon € dan azmis.

Brügge'ye baksan, herifler son 3 sene Top 24e kaldi ve gecen sene son 16ya kalmayi becermisti. Ondan önce Conference League'de yari final yapmislar. Heriflerin komple personel gideri son 2 yil ortalama 80 milyon € brüt. Almanlarda o rakamin en fazla 3/4 zor profesyonel kadrona kaliyor diye duymustum.

60 milyon brüt desen, ordaki vergi ile 30 milyon net ile takim kuruyorlar. Ligleride böyle, oyuncularin kendini yirtip ben ille Belcikaya gidecegim seviyesinde degil.

Cözüm sanki hep daha fazla transfer ve para harcamak degilmis gibi. Ama bizim taraftara ve en kötüsü hocaya kalirsa, her dönem tonca oyuncu sart...

Lemina da yok şimdi 6 numarasız iki takım da ilk maçta bizi tokatlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt