Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yil Avrupadaki rezilliklerle cok elestirdik ama bu yil SL icin okan buruk basarisiz denemez..
Cok daha iyisi yapilabilir miydi evet ama frankfurt maci haric hicbir macta ezilmedik orada bitirecegimiz macta golu atamadik devaminda tamamen sahsi hatalariyla farka gitti..
Sakatlik belasi olmasa ilk 8i de zorlayacaktik..

Burada hocaya en cok nerede kizarim tabi ki planlama hatasinda 2 kontenjan bombos dururken gitti manyak gibi kisitli kadroyla 2 kulvarda idare etmeye calisti...
Gelip de sacma sapan okan guzelliyorsun demeyin elenen takimlara da bir bakin kimler kimler gitmis

Basarili demem basarisiz da bu yil orta karar takildi Avrupada

Son düzenleme:
Ortaya istikrarlı bir taktik koyup buna uygun reaksiyon veren sayısız takım var.

Neymiş takım değerine göre sıralama iyimiş, bizim takımı başka lige koy bakalım 300 olan değer nasıl 500 oluyor, kimseden geri kalır kadromuz yok 8-10 takım dışında.
Kadro olarak 2 3 pozisyon ideal degil, geri kalan kadro cogu takimdan üstün oyuncu kalitesinden. Bu yüzden frankfurt usg yenip ilk 8 kalmaliydik. Ama o taktik nerde usg gibi kolay sayilan takimlari üstün oyununla yenebilesin. Ancak büyük takim gelecek rams parka, orda taraftar destegi ile bir tarafimizi yirtarak puan alacagiz. Oyunumuzla hicbir takima karsi üstünlük kuramiyoruz. 2 oyuncu alsak bile bu durum zor degisir.

Eeeee Levent Tüzemen ağabey.
29 ocak geldi çattı. Bekliyoruz

Bernardo Silva: "İstanbul’daki atmosferin gerçekten zorlu olduğunu duydum. Galatasaray, Türkiye’de yenmesi zor takım."

- Gelecekte seni İstanbul’da Süper Lig’de oynarken görür müyüz?

Bernardo Silva: "Bu soruya hayır diyemem. Ama şu an düşünmüyorum."

Asiri merak ediyorum

Hoca 28inden once Birakmiyorlar diyor
HİC BİR SEYE BAKMADAN alinacak diyor

Bunlar tatava olup cuma gunu rakip kimse ona gore is yapacagimiz, o zamana kadarda gundem mesgul ettigimizi dusunmeye basladim.

Ben bu yonetimden biktim biktim. Su kafalardan anlayistan valla billa biktim
Rakip belli yav daha ne olacak? Juve olursa gey madrid olursa olayi mi alalim diyecekler?

Bunmar hep bahane

Bernardo Silva: "İstanbul’daki atmosferin gerçekten zorlu olduğunu duydum. Galatasaray, Türkiye’de yenmesi zor takım."

- Gelecekte seni İstanbul’da Süper Lig’de oynarken görür müyüz?

Bernardo Silva: "Bu soruya hayır diyemem. Ama şu an düşünmüyorum."

teklif gitmis bile

Bebeye zaten bayiliyordum da bugun bir daha gorduk ki kanat dedigin doku gibi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt