Abdullah Aşur
Parçalı Üye
Getir götürünü anca yapar Osi’nin. Abartılmış bir diğeri de marmuş, bugün gördük. İkisini de hiç beğenmiyorum reis.Alvarez kalite olarak Osimhen seviyesinde topçu bence. Kötü son dönemde ama çok kalite herif
Getir götürünü anca yapar Osi’nin. Abartılmış bir diğeri de marmuş, bugün gördük. İkisini de hiç beğenmiyorum reis.Alvarez kalite olarak Osimhen seviyesinde topçu bence. Kötü son dönemde ama çok kalite herif
Doludur da alinmaz beğenilmez oyuncu degil denir vbYok mu Khusanov gibi taş gibi sol stoper
Iki oldu ya 7 günde kimleri alacakmisiz dahaOkan Buruk: "Transfer döneminde takviyelerimiz olacak, onları yeni listeye yazmak bizim için de şans olacak."
bize her türlü adam lazım, kaan falan giriyor halaBize defansif yonu de olan ve tempolu orta saha lazim bence.
Marsilya napoli bilbaoda başaramadı amakarabağ brugge olympiakos ve bodo bizden kat kat küçük bütçe ile başardılar
ve reddetmısteklif gitmis bile
Apoya benim de saygım sonsuz ama rakip kalite olarak bizden iyi olduğu an sol stoper diye bağırıyor takım.Doğru hızlı bir sol stoper gerekiyor.
Abdulkerime saygı duyarak söylüyorum
Sorun orda reis, Okan’ın gitmesi imkansız.. imkansız olunca bu çare olmuyorTaktik bilen bi td
Bize gelmeyecekteklif gitmis bile
yazinBize gelmeyecek
Marmoush abartı olabilir de Alvarez kesinlikle world class adam.Getir götürünü anca yapar Osi’nin. Abartılmış bir diğeri de marmuş, bugün gördük. İkisini de hiç beğenmiyorum reis.
Bizim en az orta saha kadar, sol stopere de ihtiyacımız var Denizim.Doludur da alinmaz beğenilmez oyuncu degil denir vb
fenere mı gıdıyorBize gelmeyecek
fenere mı gıdıyor