Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki çoğu kişinin ben lig başarısını artık birinci öncelik olarak gördüğünü düşünmüyorum . Çoğu kişinin beklentisi Avrupa da başarılı olmak . Eğer tek hedef her sene Türkiye liginde şampiyonluk olacaksa, evet Okan hoca en mantıklı tercih olur . Ama tekrar Avrupa da bir kupa hayal ediliyorsa , 4 senedir o hayali kurduran bir teknik heyetimiz olmadığı da aşikar . Öyle bir taktik plan yaptı ki , şu maçı da tek başına Okan hoca aldı diye hatırladığım Avrupa maçı bir elin parmaklarını geçmez

Ben Okan hocanın düşmanı değilim ve başarılı olmasını isterim ama Avrupa da bana o güveni pek vermiyor maalesef
Yaw ligde de her sene ot bk takımlara dualarla maç bitiriyoruz. Bu akşam hocaları değiş rahat kazanırdık. City ok pahalı takım vs. Ama birçok Avrupa takımı gibi hatta elit seviyede hucum defans planları var. Topu defanstan çıkarmalarından tut atakların bilinçle nasıl yapıldığına dair sana resital izletiyo. Bide bize bak hücumda ne yaptığımız belli değil. Kim nerde belli değil. Bir dünya sorun var oyunda. Planlama kötü. Değişiklikler hep yanlış. İşin kötüsü ligde de aynı kanserler. Bu dediklerim sana değil halen Okanı savunmaya çalışanlar var onlar için diyorum. Israrla Okan ı savunuyolar. Bunların gözünü açamadık. Bu akşamki maç bile gözlerini açmıyo.

Yaw ligde de her sene ot bk takımlara dualarla maç bitiriyoruz. Bu akşam hocaları değiş rahat kazanırdık. City ok pahalı takım vs. Ama birçok Avrupa takımı gibi hatta elit seviyede hucum defans planları var. Topu defanstan çıkarmalarından tut atakların bilinçle nasıl yapıldığına dair sana resital izletiyo. Bide bize bak hücumda ne yaptığımız belli değil. Kim nerde belli değil. Bir dünya sorun var oyunda. Planlama kötü. Değişiklikler hep yanlış. İşin kötüsü ligde de aynı kanserler. Bu dediklerim sana değil halen Okanı savunmaya çalışanlar var onlar için diyorum. Israrla Okan ı savunuyolar. Bunların gözünü açamadık. Bu akşamki maç bile gözlerini açmıyo.
Yok hocam biliyorum bana demediğinizi, ben de zaten Okan Hoca yı savunan bir arkadaşa yanıt vermek için onu yazmıştım.

Burada hiçbirimiz takımın kötü olmasını istemez ve daha başarılı olmak için mevcut sorunları dile getiriyoruz. Ama bazı arkadaşlar için sanırım lig şampiyonluğu veya avrupa da 1 tur falan atlamak yeterli oluyor ki, bunları göz ardı ediyorlar.

50 milyonluk Bodo Glimt bizim pozisyon üretemediğimiz City ye 3 attı. Kendi kalesine gol attığı için zar zor 1 puan aldığım Atletico yu deplasmanda yendi. Kimse kusura bakmasın ama eğer ortada bir teknik direktör başarısı varsa, ben onların teknik direktörünü başarılı olarak nitelendiririm. Şimdi bunu dedim diye , "biz de Bodo yu yendik ama" diyenler olacaktır. Fakat o maçta bile Bodo bizden kötü değildi ve onlar da çok gol kaçırdı. Yedikleri goller ise pres sonucu eli ayağına dolanan defans oyuncusunun hataları nedeniyle oldu. Yani taktiksel olarak galip gelmekten ziyade, bireysel yeteneklerin öne çıkması vardı.

Liverpoolun son 16 kim gelsin paylaşımına altta yorumlara sizi yenen goztepeydi yazmış biri valla çok güldüm. Elemanlardaki kine bakın İngilizlerin hepsi bring to Gala yazmış

Okan hocanin artik avrupayi "yeterli yerde bitirip ust tur" mantigindan yukari tasiyacak oyun planlari calismasi lazim.

3 senedir bu yok, pep cityde toplamda kac senedir yapiyor bunu, herif 2 jenerasyon futbolcu dondurdu ayni kulupte.bublar sadece pahali transferle olmuyor ama. Tabii butceleri hayvan gibi oldugu icin kulubesi bile bizim ilk 11 gibi ayri.

Avrupada sen oyun oturtursan cesitli liglerden disli takimlara, turkiye ligi cocuk oyuncagk gelir (Bayern bu iste) . İngilizler boyle olmaz cunku EPL nerdeyse CL kadar zor.

O nedenle artik gercek yildiz yok ligde hata yapma luksun yok falanlari gecelim. Avrupada belli citanin altina inmeyen oyun oynaman lazim. Bunu oturtamadigi her sene guven kaybeder/kaybediyor.

juventus ve liverpool gelecek bence
Once juve gelsinde sonrasina bakariz.Son 16 Lig formatinda CL icin bu oyun plansizligiyla harika acikcasi.

Biraz kadron alternatifligi ve oyuncuna gore degisken oyun planiyla ilk 8 de olurduk ama gecmis ola.

Su an sadece 3 senedir elendigimiz playoff agayaninin bir ustunu gormek istiyorum.

Su pozisyonda haalandi yakalayabilecek stoper var mi bilmiyorum.

Adam zaten 3 adim attimi baskalarinin 6 adimina bedel mesafe katediyor zaten+ stoperin kosuyolunu bozacak sekilde vucudunu kullaniyor - dokunsan kirmizi kart direk.

Bunun aynisini Osimhen liverpoolda atamadi, daha dogrusu goturemedi ileri kadar, defans yakaladi. Cok daha uzak mesafeden vurmak zorunda kaldi.

Bir o kadarda bitirii vurus detay var. Ugurcan yere kapandigi an herif ustunden tikladi .

Komple tank ya herif. Su pozisyondan bulup atamadigi cok ama cok nadirdir.

Biz hep konusurken futbolcular uzerinden beceriyor beceremiyor yorumu yapiyoruz. Bir noktada bu da yanlis bence.

Sane, sallai, Osimhen, son donemi haric torreira..
Yerlilerde baris ve isrekli oldugunda yunus haricinde (gununde olursa ucundan sara ekleyeyim birde) sahada ozellik gosteren oyuncu cok yok.

Dun -tamamen atiyorum kafadan- sarayi citye koy, bernardo silvayi bize koy.

Bizde verimini kaybeder , ama sara cityde beli donmese bile is yapar.

Oyunculari oyununa gore seciyor cunku pep , ya da oraya eviriyor, genc adamlari oyununa entegre ediyor : foden, oreiley, rico, sevmesemde nunes, bobb...

Okan hocada bu yok - olmadigi icin de Avrupadaki cesitli oyunlar cikinca karsisina siviyor.

Sonra Ligi alalim, lig onemli, cl bileti icin lig diyerek taksimetre sifirlaniyor. Yazinda hop harcansin 100 milyon.

Evet büyük isimli orta sahamız belli oldu mu
Kandırıldık abi

Season 4 No GIF

Uğucan
Singo-Davinson-Lemina-Jakobs
Transfer-Lucas-Sara
Sane-Osi-Lang/Barış

Orta saha transfer edilecek isme göre bence play-off kadrosu böyle olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt