5 gün kalmışken psg nin ruizi vermesi 0 ihtimal yav. Sakatligi falan vardır daha gecen mac 11 deydi çunku.ben saldım reis camiaya
PSG maçlarında oynamıyor
halen sözleşme uzatmadı
falan diye yazıyom
nöbeti okuyup yazıyolar
5 gün kalmışken psg nin ruizi vermesi 0 ihtimal yav. Sakatligi falan vardır daha gecen mac 11 deydi çunku.ben saldım reis camiaya
PSG maçlarında oynamıyor
halen sözleşme uzatmadı
falan diye yazıyom
nöbeti okuyup yazıyolar
inanmıyosan in lan otobüsten.5 gün kalmışken psg nin ruizi vermesi 0 ihtimal yav. Sakatligi falan vardır daha gecen mac 11 deydi çunku.
inanmıyosan in lan otobüsten.
Yaw ligde de her sene ot bk takımlara dualarla maç bitiriyoruz. Bu akşam hocaları değiş rahat kazanırdık. City ok pahalı takım vs. Ama birçok Avrupa takımı gibi hatta elit seviyede hucum defans planları var. Topu defanstan çıkarmalarından tut atakların bilinçle nasıl yapıldığına dair sana resital izletiyo. Bide bize bak hücumda ne yaptığımız belli değil. Kim nerde belli değil. Bir dünya sorun var oyunda. Planlama kötü. Değişiklikler hep yanlış. İşin kötüsü ligde de aynı kanserler. Bu dediklerim sana değil halen Okanı savunmaya çalışanlar var onlar için diyorum. Israrla Okan ı savunuyolar. Bunların gözünü açamadık. Bu akşamki maç bile gözlerini açmıyo.Buradaki çoğu kişinin ben lig başarısını artık birinci öncelik olarak gördüğünü düşünmüyorum . Çoğu kişinin beklentisi Avrupa da başarılı olmak . Eğer tek hedef her sene Türkiye liginde şampiyonluk olacaksa, evet Okan hoca en mantıklı tercih olur . Ama tekrar Avrupa da bir kupa hayal ediliyorsa , 4 senedir o hayali kurduran bir teknik heyetimiz olmadığı da aşikar . Öyle bir taktik plan yaptı ki , şu maçı da tek başına Okan hoca aldı diye hatırladığım Avrupa maçı bir elin parmaklarını geçmez
Ben Okan hocanın düşmanı değilim ve başarılı olmasını isterim ama Avrupa da bana o güveni pek vermiyor maalesef
Yok hocam biliyorum bana demediğinizi, ben de zaten Okan Hoca yı savunan bir arkadaşa yanıt vermek için onu yazmıştım.Yaw ligde de her sene ot bk takımlara dualarla maç bitiriyoruz. Bu akşam hocaları değiş rahat kazanırdık. City ok pahalı takım vs. Ama birçok Avrupa takımı gibi hatta elit seviyede hucum defans planları var. Topu defanstan çıkarmalarından tut atakların bilinçle nasıl yapıldığına dair sana resital izletiyo. Bide bize bak hücumda ne yaptığımız belli değil. Kim nerde belli değil. Bir dünya sorun var oyunda. Planlama kötü. Değişiklikler hep yanlış. İşin kötüsü ligde de aynı kanserler. Bu dediklerim sana değil halen Okanı savunmaya çalışanlar var onlar için diyorum. Israrla Okan ı savunuyolar. Bunların gözünü açamadık. Bu akşamki maç bile gözlerini açmıyo.
Liverpoolun son 16 kim gelsin paylaşımına altta yorumlara sizi yenen goztepeydi yazmış biri valla çok güldüm. Elemanlardaki kine bakın İngilizlerin hepsi bring to Gala yazmış
Rengim kimse kolay olacak demedi. Ucl bu her şeye gebe. Bu seviyelerde oynamak ve sürekli oynamak biraz tecrübe biraz kadro ile olacak. 23. Bitirsek arsenal ya da Münih olacak. Ama 18. bitirseydik harika olurdu nispeten.eyvah eyvah
Once juve gelsinde sonrasina bakariz.Son 16 Lig formatinda CL icin bu oyun plansizligiyla harika acikcasi.juventus ve liverpool gelecek bence
Kandırıldık abiEvet büyük isimli orta sahamız belli oldu mu
Gelmesin zaten m5 gün kalmışken psg nin ruizi vermesi 0 ihtimal yav. Sakatligi falan vardır daha gecen mac 11 deydi çunku.