Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene başında Galatasaray yönetimi akanji ile de anlaşmıştı, okan hoca ısrarla singo tercih etti. Akanji senelik ücreti bir tık fazla ama bonservis daha uygun idi. Bugün kadromuzda Akanji olsa idi ilk 8 yapmıştık muhtemelen. Akanji inter de gayet iyi oynuyor, savunmanın her bölgesinde çok yönlü oyuncu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akanji'nin ailesi TR'yi istemiyordu, konu para falan degildi olayi yanlis hatirliyorsun.

CL listesine 3 oyuncu yazabildiğimiz durumda Lang - Asprilla etti 2 hali hazırda takımda ekstra sakatlık durumu olmaz ise Orta Sahaya net 11 takviyesi ile transfer sezonu kapatılabilir. 10 numara ve stoper olarak genç / yerli fırsat transferi olursa okey gerisi çokta mali açıdan zora sokulacak ayarda olmamalı.

Bizim acil bir sekilde ruiz’e ihtiyacimiz var

Dün ilkay’a defalarca sans geldi final pasini yapamadi

Ilk yari osimhen’i bire bir birakacak basit pasi bile atamayacak duruma gelmis ilkay

Selcuk inan gibi ligde isimizi görür genis kadro da bulunmasi sorun olmaz ama avrupa icin yetersiz kaliyor ne yazik ki

Benim acimdan hayal kirikligi oldu performansi en az mertens katkisi bekliyordum

Ben bunu anladim bazi taraftlar birine taktimi ne yapsa olmaz Okan hoca bu sene bi ceyrek yapsa neden yari final yapamadin istifa diyecekler cok ezberci ve memnuniyetsiz bir taraftar var deplasmanda Cityede yenilebilirsin dis geciremeyebilirsin etkisiz olabilirsin bu normal bisey yani

Karar verilecek de göreceğiz.

Veremiyorsunuz aylardır karar marar.

Toplantıdan sonra transferde nihai karar çıkacaktır daha önceki toplantılardan sonrada resmi açıklamalar gelmişti bu tip transfer zirveleri son noktayı koymak adına yapılıyor Dursun başkandan belirlenen ismi alın talimatı gelecektir

CL listesine 3 oyuncu yazabildiğimiz durumda Lang - Asprilla etti 2 hali hazırda takımda ekstra sakatlık durumu olmaz ise Orta Sahaya net 11 takviyesi ile transfer sezonu kapatılabilir. 10 numara ve stoper olarak genç / yerli fırsat transferi olursa okey gerisi çokta mali açıdan zora sokulacak ayarda olmamalı.
Asprilla kadroya eklenmeyecek. Sadece ligde rotasyon için kullanılacak. Orta saha ve 10 no eklenecek muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt