Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pep'in ilk geldiği vakit çalim atmaktan baska bir şey bilmeyen adamı merkeze gelip derine haaland'ın koşu yoluna milimetrik pas atan hale getirmesi gibi nöbet.

Nokta atışı takviyeler yapılırsa ve biraz da kura şansıyla CL'de çeyrek final bile görebiliriz. Herkes enseyi kararttı ama Juventus bizden çok çok daha iyi değil, Tottenham karşısında turu geçmek de mucize sayılmaz. En azından şansımız olur.

Fenerbahçenin 10 ortasahası olduğu yerde 11. olarak Kante kovalıyorsa bizim ucuz yollu olsun mantığına girmemizi kabullenemiyorum ya. Gidin genç birini alın arkadaş. 4 aylığına buraya gelen adam ne katkı verecek bize.

Bunlar da sürekli toplantı yapıyor sanki Osmanlı zamanındayız facetime yapın kalmış şurada bir hafta

Onyedika'yi bosverin takim arkadasi Stankovic'i alalim. Manyak oynuyor son maclar.

Fenerbahçenin 10 ortasahası olduğu yerde 11. olarak Kante kovalıyorsa bizim ucuz yollu olsun mantığına girmemizi kabullenemiyorum ya. Gidin genç birini alın arkadaş. 4 aylığına buraya gelen adam ne katkı verecek bize.
Kim var yaw fbde ortasaha 10 tane?

Şu ismi geçenler yerine keşke Fransa liginden taş gibi genç bir orta sahaya 30 m euro basıp alsak.

Para harcamaya niyetiniz yoksa gidip bari Kante'yi alıp gelin 1.5 yıl idare ettirir.

Fenerbahçe, N'Golo Kante için Al-Ittihad'a 4 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Kante, teklifin kabul edilmesini bekliyor. (L'Equipe)

Onyedika yada Ugarte isimlerini tartışmak için resmi gazeteye ilan verip toplantı yapacağını da belirtmezsin yav.

15 dakikalık telefon görüşmesinde bunun kararını alabilirsiniz zaten.
Biz neyle sınanıyor ya rab.

City'nin bilmem kaç eksiği var diyorlar dünkü kadroyu gördünüz mü. Birsürü eksikleri olmasına rağmen hala taş gibi kadroları var. Bizde 3 oyuncu olmayınca yedekte oyuncu kalmıyor
City i geç, bizim kalemimiz takımların bile kadrolarına bakın transfermark tan, nerdeyse hepsinin kadrosunda en az 4 stoper, 3 forvet, 6 7 orta saha var, biz 2 stoper ve 1.5 forvetle koca sezona başladık, transferin son günü akşama kadar haber sitesi gezdim transfer haberi için, ve gün sonunda kafayı yedim, dedim deli bunlar, bu kadro mutlaka patlayacak, çünkü hayatın olağan akışına ters, ne akılla ne mantıkla açıklanacak bir durum değil. Halâ daha stoper haberi çıkmıyor inanılmaz, top class bir stoper gelmezse bu turu unutun.

Para harcamaya niyetiniz yoksa gidip bari Kante'yi alıp gelin 1.5 yıl idare ettirir.

Fenerbahçe, N'Golo Kante için Al-Ittihad'a 4 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Kante, teklifin kabul edilmesini bekliyor. (L'Equipe)
15 milyon maaşı var nasıl para harcamamak bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt