- 26 Ocak 2021
- 41.300
- 40.545
- 3.078
Pep'in ilk geldiği vakit çalim atmaktan baska bir şey bilmeyen adamı merkeze gelip derine haaland'ın koşu yoluna milimetrik pas atan hale getirmesi gibi nöbet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimenle ilgili yorum yapıcam yapmasına ama forum olarak buna hazır mıyız ?
Ugarte'de yalan oldu bu iş olmayi en güzel bir olayi alıp geçelim.
Neinozanı şimdi alsak 3+1 olarak clye ekleyebiliyoruzmu
altyapı topçumuz sonuçda
Kim var yaw fbde ortasaha 10 tane?Fenerbahçenin 10 ortasahası olduğu yerde 11. olarak Kante kovalıyorsa bizim ucuz yollu olsun mantığına girmemizi kabullenemiyorum ya. Gidin genç birini alın arkadaş. 4 aylığına buraya gelen adam ne katkı verecek bize.
IsmailKim var yaw fbde ortasaha 10 tane?
City i geç, bizim kalemimiz takımların bile kadrolarına bakın transfermark tan, nerdeyse hepsinin kadrosunda en az 4 stoper, 3 forvet, 6 7 orta saha var, biz 2 stoper ve 1.5 forvetle koca sezona başladık, transferin son günü akşama kadar haber sitesi gezdim transfer haberi için, ve gün sonunda kafayı yedim, dedim deli bunlar, bu kadro mutlaka patlayacak, çünkü hayatın olağan akışına ters, ne akılla ne mantıkla açıklanacak bir durum değil. Halâ daha stoper haberi çıkmıyor inanılmaz, top class bir stoper gelmezse bu turu unutun.City'nin bilmem kaç eksiği var diyorlar dünkü kadroyu gördünüz mü. Birsürü eksikleri olmasına rağmen hala taş gibi kadroları var. Bizde 3 oyuncu olmayınca yedekte oyuncu kalmıyor
15 milyon maaşı var nasıl para harcamamak bu.Para harcamaya niyetiniz yoksa gidip bari Kante'yi alıp gelin 1.5 yıl idare ettirir.
Fenerbahçe, N'Golo Kante için Al-Ittihad'a 4 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Kante, teklifin kabul edilmesini bekliyor. (L'Equipe)