Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalyaspor tüm yetenekli gençlerinin fenere peşkeş çekmiş şaşırtmadı. Altyapısı gibi takılıyorlar zaten ligde

Hocam tip analizim topçu olamayacağını öngörüyor ve tip analizim asla yanılmaz...

1769690731774.webp

florentino perez'i de yangıncılar taktik maktik diye kafaladılar bundan sonra bayır aşağı inerler artık

mukau
oulai
ümit akdağ

ben bunlara okim

belki bir kalite fırsatı doğarsa zirkzee lookman gibi onuda kesin değerlendirdinler

bu takım kaliteden asla düşmemeli

kaliteli ama atletizmden düşenler

ilkay
torrik
icardi

şuan ne yazık ki

üçü bitmiş vaziyetde

buraların kaliteden devamlılığı şart

singo 6 numara oynar

Senin Kaan ve diger oyuncularin menajerligini yapan adami Mukau icin bile cagirmayi akil edemez bunlar. Kimseyi alamiyorsan bari sunu deneyelim diyen cikmaz kesin.

bu saatten sonra kaza bela isimli oyuncu düşürememeleri bence kulüp için daha iyi olur gelecek adına

belki akıllanırlar da her sene aynı saçmalığı yaşamamış oluruz

Emery baskının yüksek olduğu takımlarda pek yapamadı bu güne kadar. Bu olursa büyük takım olarak onunda son şansı olur.

O yüzden ligde zorlanabilir diyorum. Favori takımla ligi domine edecek sistem kurmakta zorlanıyor genelde. Baş altı takımlarında geçiş oyunu oynatarak beklentiyi aşıyor öte yandan. Gerçi Pep'in bile geçiş oynatmaya başladığı döneme girdik, belli olmaz o yüzden... Öte yandan bu zaafına rağmen tam bir turnuva hocası... Ancelotti gibi Real kötü oynuyor derken gidip CL'de takımı üst turlara taşıyabilir... Tabi oyuncularla anlaşabilmesi lazım bunun için...

Beğenilmeyen Gueye'nin çok zor bir transfer olacağını düşünüyordum. Son saatlerde artık kimse iyi oyuncusunu vermez. Villareal her ne kadar CL'de dipte olsa da La Liga da 3 . Vermezler yani. Belki Ugarte kiralık olabilir ama onu Carrick bırakır mı bilmem. Bu arada Oulai de olmaz artık. Yani muhtemelen boş bir transfer yapacağız sırf yapmış olmak için. Juventus gelirse Orta sahamiz Torerira - Sara - Yunus olur muhtemelen ki yumuşak yani.

Fabian Ruiz-Ret
Ederson-Ret
Ugarte-Ret
Gueye-Ret
17k-Ret
Siyahi genç topçular-Ret

Oulai'ye 40 milyon+KDV ???

Dursun Özbek:
hmmm-thinking.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt