Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dk bakalim kimi alacagiz alirsak, yeni bi cuesta girecek belli

bu hafta bir kocaeli faciası yaşarlarsa o zaman bunların transferleri hiç bir anlam ifade etmez çünkü trabzon kevgire çevirecek orada kopabilirler bari alacakları adam her kimse geç gelse biraz

Lookman bu kadar ağlanacak oyuncu değil abartmayın... FB de para bayılıp alıyorsa sırf bu algı için alıyor zaten...
Adam bal gibi de kaliteli oyuncu. Kendimizi kandırmayalım. İhtiyacımız olan iki oyuncuyu da (lokmanı alırlarsa) adamlar almış olacak. İşin garip tarafı asıl ihtiyaçları forvet olmasına rağmen

Lokmani kerem yerine aliyorlar olsa gerek
Tüh kerem orayı karıştırıyordu

FB son kurşununu yine sırf bize nazire yapmak için tam santrafor olmayan kanat nitelikli birine harcasın isterim ben açıkçası... Mentali de sıkıntılı arıza bir adam üstelik biraz... Üstüne elit bir santrafor daha alamazlarsa tabi...

Bu 3'lü derhal takımımıza kazandırılmalı

Magassa + Maestro + Ozan Kabak

Transfer tahtası kapalıyken Salah, Neves cart curt transfer tahtası açıkken sakat Langırt, Aspirin cart curt...

Sayısal olarak eksik olduğumuz bölgeden transferin ilk açıldığı gün koştur koştur Berkan'ı ver 29 Ocak olsun hala 1 tane bile orta saha alma.

Gerçekten mükemmel yönetiliyoruz. Hoca desen saçma sapan bir taktik ile 4 yıldır ne oynadığı belli değil. Set oyunu ile attığımız gol sayısı CL'de 1 veya 2.

fb'nin maddi problemi olmadı olamaz. Zenginleri bitmez onların. Burjuva takımı
nasıl olmuyor maddi problemi yav ben de bunu sorguluyorum işte

zengin başkan muhabbeti artık bir şeyleri kamufle etmek gibi kullanılıyor gibi durumu benim gözümde

varsa bilmediğimiz bir şey tamam peşin para mı aldılar bu ataşehir ihalesinden nedir bu gelirin kaynağı

neticede sponsor gelirleri belli store satışları belli limitleri belli ödenen maaşları belli

Dedik burada lookman alınsın diye lookman alınsın diye lookman şampiyonluk hamlesi umarım alamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt