- 21 Haziran 2011
- 24.690
- 6.075
- 2.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ibrahim Kırıkayak
Hakançyi almayan HAİNDİR!İbrahim Kırkayak bey Hakanimizin manevi abisidir. Bu iş buradan dönerse dursunu floryaya gömeriz.
Hem Hakan hem İlkay ikisini birden alırız diye düşünüyorum bu sene orta saha rotasyonu 5'e çıkmalı 1 kişide Berkan olmalı onun hariç kalanı yollarım.
laf edeni kavgaya çağırırdı ne günlerdiForum üyelerimizden beste fabrikası,şarkıcı Doğuş Yalur bi ara duyum paylaşıyordu twitter hesabından şimdi nerelerde acaba
Bu arada Osi yi izledikten sonra icardi çok yavan gelecektir kesinlikle ama o kadar da bklamaya gerek yok. Mesela bizden ayrılıp fenere gitse falan yine dünyanın en iyi forveti olur gözünüzde
Herifin fenere gitme ihtimalı - lerde ama olsun…
^saha da ayni anda olan xavi & iniesta gibiValla şaka yapmıyorum rotasyon lazım şöyle şu cezalı şu yok kafa yormayalım sahada kim olursa gönül rahatlığıyla izleyelim.![]()
Şurda Türk popunu kurtaracak tek kişi benim yapma Allah askinaForum üyelerimizden beste fabrikası,şarkıcı Doğuş Yalur bi ara duyum paylaşıyordu twitter hesabından şimdi nerelerde acaba
hocam bir alman yada ispanyol hoca bulup 15-20 milyonu alt yapıya gömmek daha doğru değilimdir ?^saha da ayni anda olan xavi & iniesta gibi
- ilkay & hakan ikilisini ^gormek -
bi tik sayet hakan alman milliyi secse idi coktan olmustu kim bilir . . .
bonservisler & maaslar ; bu denklemi bize uygun hale getirebilirlerse - kim istemez bu denli elite seviye isimleri ayni anda parcali forma ile izlemeyi - .
< goreceli elbette .
saygi ve selamlar .
Bi haber aldım can sıkıcı