Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.380
- 95.397
- 4.978
Galiba kasayı Sane ye bastık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frankiden de iyi sanki, elbette frankiye bir şans daha vermeli; geçen sene devre arası geldi ve alışma süreci vs düşününce.İlk 11 için demedim ama alternatif olarak Kaan oynayacağına Sallai oynasın daha iyi.
Şu olumsuzluk kasma olayını bir bıraksak… evet kötü olduğu dönemler oldu. Mükemmel olduğu dönemler de oldu. Şimdi adamın ne olacağını bilmeden sallamakla, sadece senin için söylemiyorum genel anlamda söylüyorum, oyuncunun motivasyonunu düşürmekten başka bir halta yaramıyoruz. Sözleşmeli oyuncumuz, gitme ihtimali olmayan bir oyuncumuz. Taraftarın göz bebeği, bir çok çocuğu bu takım taraftarı yapmış bir adam. Tahminlerle, olasılıklarla gönderelim bu adamı denilecek birisi kesinlikle değil.
Franky kalitesiz değil. Ortama alışamadı ve taktik ona uygun değildi. Bunlar da onu çekingen yaptı iyice. Fark ettiysen maçlarda ileri pas atmaya korkuyordu.Frankiden de iyi sanki, elbette frankiye bir şans daha vermeli; geçen sene devre arası geldi ve alışma süreci vs düşününce.
Kaptan belliÇalhanoglu gelirse direkt kaptan olur
Ben kimim ki deme işte. Herkes ben kimim ki diyor ondan sonra yaygın görüş oluyor.Gönderelim demiyorum ki ama ana plan olmaz artık Icardi. Olumsuzluk kassam ne olacak, ben kimim ki, kimi etkileyecebileceğim.Gördüğümü söylüyorum ki aynısını Okan Buruk da görüyor. Çok severiz ama neyse uzatmayayım. Muhtemelen aynı kişiler sallayacak sezon devam ederken bu sebeplerden.
Kaptan belli
Abi abartma yawHem Hakan hem İlkay ikisini birden alırız diye düşünüyorum bu sene orta saha rotasyonu 5'e çıkmalı 1 kişide Berkan olmalı onun hariç kalanı yollarım.
Buyuk kaptan, ozcimbomlu, adam gibi adam, dunyanin en iyi ossı hakançye selam olsun.
Valla şaka yapmıyorum rotasyon lazım şöyle şu cezalı şu yok kafa yormayalım sahada kim olursa gönül rahatlığıyla izleyelim.Abi abartma yaw![]()
Çok fazla yerli olduk böyle de. Hoşuma gitmedi.Hem Hakan hem İlkay ikisini birden alırız diye düşünüyorum bu sene orta saha rotasyonu 5'e çıkmalı 1 kişide Berkan olmalı onun hariç kalanı yollarım.
Bence olmalıyız geniş kadroyu iyi ayarlarsak hem CL hem lig hem kupa hepsinde iyi işler yaparız.Çok fazla yerli olduk böyle de. Hoşuma gitmedi.