Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Osi yi izledikten sonra icardi çok yavan gelecektir kesinlikle ama o kadar da bklamaya gerek yok. Mesela bizden ayrılıp fenere gitse falan yine dünyanın en iyi forveti olur gözünüzde :)
Herifin fenere gitme ihtimalı - lerde ama olsun…

Skor katkısı çok zayıf, ekim sonrası akan oyunda tek skor katkısı yok

Fener maçlarında iyidi ama çok çok kötü oynadığı bir çok maçı da var

Norwich’te bazuka gibi şut atan adam bizde kaleye yetiştiremiyorsa çalışmıyordur. Son dönemdeki ağırlığı devam ederse zaten yedeğe düşmesi çok olası.

Potansiyelinin topçusu değil bizdeki hali

Bir de Avrupa maçlarında kendini göstermeli daha çok, bunu Yunus, Barış, Lucas, Davinson ve Osimhen yapabildi bu sezon sadece
Ağzını hypo ile çalkala

Millete sallayip durmayin ulan sene ortasi okan hocaya takima yazdiklarinizi bulur koyarim onunuze

İcardi ile Osimheni bir tutmak yanlis 2 sene bizi İcardi şampiyon yaptı Osimhen son sezon yaptı Osimhenin geldiği senaryoda İcardi yi 2.forvet olarak düşünmek yerine iyi olanın oynayacağı yada beraber oynayacağı senaryoları düşünmek gerekiyor.

Nesryi eşşeği de 30 gol 7 asistle oynadı yürüye yürüye

İcardi kadar yazmış

Ama nasıl oynadı naptı kimin umrunda ki

düşmeye başladığı dediğin sezon adamın istatisliğini attım .Berbat dediğin adam seni şampiyon yapmış osimhenden daha fazla gol katkısı yapmış.Neye göre berbat diyorsun mesala 60 gol 30 asistmi yapmalıydı neden berbat.Bu adam evet yürüyordu bir dönem ama sakattı ciddi şekilde o sene icardi dışında ki forvetimiz kimdi hatırlıyor musun ?
Berbat dediğim son sezon sakatlanmadan öncesiydi. Gol asist istatistiği her şeyi açılıyorsa açalım istatikleri tepeden çok gol atan topçulara teklif yapalım.

Geçmişine laf etmiyorum ki 22-23'te çok iyiydi. Ama Okan Buruk ve camia Icardi'den senin kadar umutlu değil ki daha çok gol asist yapan adama güvenmeyip 150 milyon maliyetin altına girmeyi tercih ediyorlar. Niye acaba?

Neyse seneye tekrar konuşuruz, ben yanılırım Icardi coşar umarım.

Berbat dediğim son sezon sakatlanmadan öncesiydi. Gol asist istatistiği her şeyi açılıyorsa açalım istatikleri tepeden çok gol atan topçulara teklif yapalım.

Geçmişine laf etmiyorum ki 22-23'te çok iyiydi. Ama Okan Buruk ve camia Icardi'den senin kadar umutlu değil ki daha çok gol asist yapan adama güvenmeyip 150 milyon maliyetin altına girmeyi tercih ediyorlar. Niye acaba?

Neyse seneye tekrar konuşuruz, ben yanılırım Icardi coşar umarım.
Şu olumsuzluk kasma olayını bir bıraksak… evet kötü olduğu dönemler oldu. Mükemmel olduğu dönemler de oldu. Şimdi adamın ne olacağını bilmeden sallamakla, sadece senin için söylemiyorum genel anlamda söylüyorum, oyuncunun motivasyonunu düşürmekten başka bir halta yaramıyoruz. Sözleşmeli oyuncumuz, gitme ihtimali olmayan bir oyuncumuz. Taraftarın göz bebeği, bir çok çocuğu bu takım taraftarı yapmış bir adam. Tahminlerle, olasılıklarla gönderelim bu adamı denilecek birisi kesinlikle değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt