Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.009
- 59.651
- 4.843
Osimhen gelmeyecek bence ama yine de biraz daha beklemek lazımGecen senede Doue için yüzde veriyorlardı hohahahh
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen gelmeyecek bence ama yine de biraz daha beklemek lazımGecen senede Doue için yüzde veriyorlardı hohahahh
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Kendi iq’sunu ortalama şempanze iq’suna bölmüşNasıl ölçmüş bu yüzdeyi acaba
Zamanında gelmesin demiştik çok şükür yanılmadıkerden timur iyi soktu bize bu icardi'yi
Feramuz ile beni etiketledigine gore mevzu kesin çok derin. Hayirdir arasim hangi üyeyi dövüyoruz?
2. yıl İcardi 45 maç 30 gol 11 asist .Allah her futbolcumuza böyle düşmek nasip etsinKimseye bi şey sokulduğu yok bence. İlk sene çok iyi verim aldık, ikinci yılında düşmeye başlamıştı zaten. Son yılı sakatlık zaten. Dönüşü ilk yılı gibi olmaz yüksek ihtimalle. Bi de Osimhen çıtayı çok yükseğe çıkardı. Yerine kim oynasa eksikliği hissedilecek.
Barış ı gördüm sonunda bir kadrodaTer Stegen
Sallai Davinson Apo Eren
Lemina Torreira
Sane Yunus Barış
Osimhen
ugurcan meybuz mu magnum muEkibimizin bu transfer döneminde meybuz transferleri ile uğraşmayıp hep magnum peşinde olması güzel. Az alın kaliteli alın
2. yıl İcardi 45 maç 30 gol 11 asist .Allah her futbolcumuza böyle düşmek nasip etsin
Noldu dostum foruma girmedim
Sallai sağ bek artık ve gayet de iyi görünüyor orada.Bugün oynanan fluminense bvb takımlarının boyları dikkatinizi çekti mi? Devlere karşı cüceler sahaya çıkmış gibi geldi bana. Arias’da bizim Sallaiden iyi göründü.
Algida cornetto.ugurcan meybuz mu magnum mu
hamsili pilavAlgida cornetto.
düşmeye başladığı dediğin sezon adamın istatisliğini attım .Berbat dediğin adam seni şampiyon yapmış osimhenden daha fazla gol katkısı yapmış.Neye göre berbat diyorsun mesala 60 gol 30 asistmi yapmalıydı neden berbat.Bu adam evet yürüyordu bir dönem ama sakattı ciddi şekilde o sene icardi dışında ki forvetimiz kimdi hatırlıyor musun ?Icardi düşmeye başlamıştı. Seneye toplara gidemeyip, rakip savunma arasında kaybolduğunda konuşuruz yine. Çok severim kendisini ama son hali berbattı, dönüşü de çok farklı olmayacak. Yanılırım umarım.