Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi miamiye gidecektir

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimseye bi şey sokulduğu yok bence. İlk sene çok iyi verim aldık, ikinci yılında düşmeye başlamıştı zaten. Son yılı sakatlık zaten. Dönüşü ilk yılı gibi olmaz yüksek ihtimalle. Bi de Osimhen çıtayı çok yükseğe çıkardı. Yerine kim oynasa eksikliği hissedilecek.
2. yıl İcardi 45 maç 30 gol 11 asist .Allah her futbolcumuza böyle düşmek nasip etsin

Demirbay ne yazik ki istanbul’a erken alisti

Bu kadar hizli salmasini beklemiyordum acikcasi

Hem hoffenheim da hem de leverkusen de cok iyiydi,en azindan iki sezon rotasyon da yer alir diye düsünüyordum kariyerinden dolayi ama erken den birakti futbolu

Kendi de bunun farkinda olacak ki eyupspor’a gitmeyi kabul etmis sirf istanbul da kalmak icin

Ekibimizin bu transfer döneminde meybuz transferleri ile uğraşmayıp hep magnum peşinde olması güzel. Az alın kaliteli alın

2. yıl İcardi 45 maç 30 gol 11 asist .Allah her futbolcumuza böyle düşmek nasip etsin

Icardi düşmeye başlamıştı. Seneye toplara gidemeyip, rakip savunma arasında kaybolduğunda konuşuruz yine. Çok severim kendisini ama son hali berbattı, dönüşü de çok farklı olmayacak. Yanılırım umarım.

Icardi düşmeye başlamıştı. Seneye toplara gidemeyip, rakip savunma arasında kaybolduğunda konuşuruz yine. Çok severim kendisini ama son hali berbattı, dönüşü de çok farklı olmayacak. Yanılırım umarım.
düşmeye başladığı dediğin sezon adamın istatisliğini attım .Berbat dediğin adam seni şampiyon yapmış osimhenden daha fazla gol katkısı yapmış.Neye göre berbat diyorsun mesala 60 gol 30 asistmi yapmalıydı neden berbat.Bu adam evet yürüyordu bir dönem ama sakattı ciddi şekilde o sene icardi dışında ki forvetimiz kimdi hatırlıyor musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt