Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ı inter 6 numaraya devşirdi ama bence bizde üst seviyede 8-10 da oynar. Çok yönlü oyuncu

ben gelirse torreira dışındaki 3lünün rotasyona girmesi gerektiğini düşünüyorum

gerektiğinde lemina önünde torreira-hakan/sara

gerektiğinde hakan önünde torreira-sara

gerektiğinde sara önünde torreira-hakan

ben gelirse torreira dışındaki 3lünün rotasyona girmesi gerektiğini düşünüyorum

gerektiğinde lemina önünde torreira-hakan/sara

gerektiğinde hakan önünde torreira-sara

gerektiğinde sara önünde torreira-hakan
Zaten 3 futbolcuyla olmaz. 5-6 kişilik güçlü bir orta üçlü rotasyonu kurmak lazım

Beyler aksam 7-8 halı saha maçındaydım. Maçta 40lı yaşlarında antepli esmer 1.67 boyunda 70 kilo bir rakip takim oyuncusunun benim pet şisemden su ictigini farkettim. Uyarmama ragmen suyumu icmeye devam etti.
Kİsa boylu ve asiri testestron sebebiyle saclari dökülmüştu cok kizgin biriydi. Bende daha baskin karakter olmak icin suyu icmeye devam ettim. Eğer sudan iğrenseydim bana gaymişim gibi bakabilirdi.
Ayni siseden su ictigim icin suan çok igrenc hissediyorum sizce hastalik kapar miyim?
Olay doğru

Bahsi geçen “40lı yaşlarında antepli esmer 1.67 boyunda 70 kilo” şahıs benim

O degilde...bir sey okudum

Dua Lipa pumanin reklam yuzu oldugu icin bizim formayla foto cekimi falan mi olacakmis?

İyi nöbetler
1750183380332.webp

Beyler aksam 7-8 halı saha maçındaydım. Maçta 40lı yaşlarında antepli esmer 1.67 boyunda 70 kilo bir rakip takim oyuncusunun benim pet şisemden su ictigini farkettim. Uyarmama ragmen suyumu icmeye devam etti.
Kİsa boylu ve asiri testestron sebebiyle saclari dökülmüştu cok kizgin biriydi. Bende daha baskin karakter olmak icin suyu icmeye devam ettim. Eğer sudan iğrenseydim bana gaymişim gibi bakabilirdi.
Ayni siseden su ictigim icin suan çok igrenc hissediyorum sizce hastalik kapar miyim?

O suyu icmesen hakkinda sunu dusunurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt