Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu pfdk olayi nedir yaw? Sene boyunca ezikleri koruyan morinyoo palyacosuna ceza veremeyen kurum simdi Galatasarayli mi olmus?😂 yine bakin yapi var yeaaaaa lig tescil edilmesine baslamislar ulan kerizler 😂 pfdk diyelim bizi korudu ulan en cok cezayi biz ödemisiz sacma sacma cezalar yemisiz sahaya cikip yinede cakmisiz herkese

25 hazirandaki jupiteryen yeniay fb icin yeni bi donem demek seçim mevzusu ile ama engellemeler de olabilir.

İstekli bir Zaniolo ve iyi bir kamp dönemi geçirmesi halinde Okan hocanın tercihlerinden biri olabilir yedek tamamlayacı forvet rolü verilebilir diye düşünüyorum

İstekli bir Zaniolo ve iyi bir kamp dönemi geçirmesi halinde Okan hocanın tercihlerinden biri olabilir yedek tamamlayacı forvet rolü verilebilir diye düşünüyorum
arkasında lemina-torerria ile 10 noda bi görmek isterdim zaten parasını çıkarttı bu saatten sonra zarar yazmaz

Son dönemin en baskın maçı budur, Jesus dönemi çok rahat yenmiştik ama hedefi olan bir takıma adım attırmadık ilk devre.

Şaibeli bir golle rüzgarı kırdılar. İlk devre 3-1 biten maçtan daha sert bir maçtı. Parçaladık.

Son dönemin en baskın maçı budur, Jesus dönemi çok rahat yenmiştik ama hedefi olan bir takıma adım attırmadık ilk devre.

Şaibeli bir golle rüzgarı kırdılar. İlk devre 3-1 biten maçtan daha sert bir maçtı. Parçaladık.

sara mesela burada mükemmel oynadı

hatta sara iki derbide de müthiş oynadı

sara gerçekten iyi bir oyuncu ve açıkçası saraya haksızlık yapıldığını düşünüyorum

hem sakatlığın hem ikinci yarı lemina vibenın kurbanı oldu

ikinci yarı lemina neys eilk yarı oyunumuzda sara oydu

o 3-5-2 ile iyi oynadığımız periyodu da müthiş geçmişti

Ya Icardi boş rüzgar yapıyor ya da bu muhabirler boş rüzgar yapıyor

Sahada yine Osterwolde’ye ezilmesin de

sinan da yanlış yapmış olabilir frankowskide ama bu hata bile 3-4 yıldır serie a öttüren, ballon dor aday listesine girmiş hakana statik adam, 10 metrede oynuyor, topçu değil diyen sen ve sadri kadar yanlış olamaz
Topçu değil demiyoruz sallama

Kompakt takımda oynadığı için dar alanda oynuyo biz de geniş alanda oynayacak + regista rolünde oynuyo + maliyeti uçuk

Biz de registalık yer yok hem de o kadar para verilmez bu yüzden gelmesin diyoruz tabii lemina ve toreira ikilisinin de bozulacağı endişesini taşıyoruz

6 değil de 10 olarak gelir
Lemina toreira bozulmaz
Maliyeti de uygun olursa

Gelebilir
Anlamışkiyo

sara mesela burada mükemmel oynadı

hatta sara iki derbide de müthiş oynadı

sara gerçekten iyi bir oyuncu ve açıkçası saraya haksızlık yapıldığını düşünüyorum

hem sakatlığın hem ikinci yarı lemina vibenın kurbanı oldu

ikinci yarı lemina neys eilk yarı oyunumuzda sara oydu

o 3-5-2 ile iyi oynadığımız periyodu da müthiş geçmişti
Sara olmasa derbileri bos geçerdik net.sara şubata kadar müthişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt