Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.670
- 6.547
- 1.048
Hakan ile beraber Umut Tohumcu gelsin müthiş topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir yerde yazmiyorGelecek
Dominasyon
arkasında lemina-torerria ile 10 noda bi görmek isterdim zaten parasını çıkarttı bu saatten sonra zarar yazmazİstekli bir Zaniolo ve iyi bir kamp dönemi geçirmesi halinde Okan hocanın tercihlerinden biri olabilir yedek tamamlayacı forvet rolü verilebilir diye düşünüyorum
Killa hakan gibi nöbet
Dominasyon
25 golü var yine kralın
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Son dönemin en baskın maçı budur, Jesus dönemi çok rahat yenmiştik ama hedefi olan bir takıma adım attırmadık ilk devre.
Şaibeli bir golle rüzgarı kırdılar. İlk devre 3-1 biten maçtan daha sert bir maçtı. Parçaladık.
Topçu değil demiyoruz sallamasinan da yanlış yapmış olabilir frankowskide ama bu hata bile 3-4 yıldır serie a öttüren, ballon dor aday listesine girmiş hakana statik adam, 10 metrede oynuyor, topçu değil diyen sen ve sadri kadar yanlış olamaz
Sara olmasa derbileri bos geçerdik net.sara şubata kadar müthiştisara mesela burada mükemmel oynadı
hatta sara iki derbide de müthiş oynadı
sara gerçekten iyi bir oyuncu ve açıkçası saraya haksızlık yapıldığını düşünüyorum
hem sakatlığın hem ikinci yarı lemina vibenın kurbanı oldu
ikinci yarı lemina neys eilk yarı oyunumuzda sara oydu
o 3-5-2 ile iyi oynadığımız periyodu da müthiş geçmişti