- 12 Haziran 2015
- 33.127
- 26.051
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skor katkısı çok zayıf, ekim sonrası akan oyunda tek skor katkısı yoksara mesela burada mükemmel oynadı
hatta sara iki derbide de müthiş oynadı
sara gerçekten iyi bir oyuncu ve açıkçası saraya haksızlık yapıldığını düşünüyorum
hem sakatlığın hem ikinci yarı lemina vibenın kurbanı oldu
ikinci yarı lemina neys eilk yarı oyunumuzda sara oydu
o 3-5-2 ile iyi oynadığımız periyodu da müthiş geçmişti
Senin yorumlarını beğenirim üstat ama bu konuda tam tersini düşünüyorum. Sanki yine esecekmiş gibi geliyor.Ya Icardi boş rüzgar yapıyor ya da bu muhabirler boş rüzgar yapıyor
Sahada yine Osterwolde’ye ezilmesin de
Totenham macinda çok iyiydi,ajax macinin da en iyisiydi bizim adimizaSkor katkısı çok zayıf, ekim sonrası akan oyunda tek skor katkısı yok
Fener maçlarında iyidi ama çok çok kötü oynadığı bir çok maçı da var
Norwich’te bazuka gibi şut atan adam bizde kaleye yetiştiremiyorsa çalışmıyordur. Son dönemdeki ağırlığı devam ederse zaten yedeğe düşmesi çok olası.
Potansiyelinin topçusu değil bizdeki hali
Bir de Avrupa maçlarında kendini göstermeli daha çok, bunu Yunus, Barış, Lucas, Davinson ve Osimhen yapabildi bu sezon sadece
Sakatlık sonrası gerçekten iyi oynadığı birkaç maçtan biriydi fb kupa maçı. Gs gibi büyük bir takımda 4-5 ayda birkaç iyi maç malesef kötü bir performans demektir. Evet yetenekli orası kesin ama performansı genel olarak iyi değildisara mesela burada mükemmel oynadı
hatta sara iki derbide de müthiş oynadı
sara gerçekten iyi bir oyuncu ve açıkçası saraya haksızlık yapıldığını düşünüyorum
hem sakatlığın hem ikinci yarı lemina vibenın kurbanı oldu
ikinci yarı lemina neys eilk yarı oyunumuzda sara oydu
o 3-5-2 ile iyi oynadığımız periyodu da müthiş geçmişti
Çok gıcık bi topçu boeyBoey olmuyor galiba. Hiç durmadan Mukiele veya Sildilliaya gidelim
Gol atabilir ama fizik kalitesinin ilk senesi gibi olacağını sanmıyorumSenin yorumlarını beğenirim üstat ama bu konuda tam tersini düşünüyorum. Sanki yine esecekmiş gibi geliyor.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Skor katkısı çok zayıf, ekim sonrası akan oyunda tek skor katkısı yok
Fener maçlarında iyidi ama çok çok kötü oynadığı bir çok maçı da var
Norwich’te bazuka gibi şut atan adam bizde kaleye yetiştiremiyorsa çalışmıyordur. Son dönemdeki ağırlığı devam ederse zaten yedeğe düşmesi çok olası.
Potansiyelinin topçusu değil bizdeki hali
Bir de Avrupa maçlarında kendini göstermeli daha çok, bunu Yunus, Barış, Lucas, Davinson ve Osimhen yapabildi bu sezon sadece
Okan'ın da kini dini ha
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
^esneklik.Hakan'ı inter 6 numaraya devşirdi ama bence bizde üst seviyede 8-10 da oynar. Çok ^yönlü oyuncu
Beyler aksam 7-8 halı saha maçındaydım. Maçta 40lı yaşlarında antepli esmer 1.67 boyunda 70 kilo bir rakip takim oyuncusunun benim pet şisemden su ictigini farkettim. Uyarmama ragmen suyumu icmeye devam etti.
Kİsa boylu ve asiri testestron sebebiyle saclari dökülmüştu cok kizgin biriydi. Bende daha baskin karakter olmak icin suyu icmeye devam ettim. Eğer sudan iğrenseydim bana gaymişim gibi bakabilirdi.
Ayni siseden su ictigim icin suan çok igrenc hissediyorum sizce hastalik kapar miyim?
Beyler aksam 7-8 halı saha maçındaydım. Maçta 40lı yaşlarında antepli esmer 1.67 boyunda 70 kilo bir rakip takim oyuncusunun benim pet şisemden su ictigini farkettim. Uyarmama ragmen suyumu icmeye devam etti.
Kİsa boylu ve asiri testestron sebebiyle saclari dökülmüştu cok kizgin biriydi. Bende daha baskin karakter olmak icin suyu icmeye devam ettim. Eğer sudan iğrenseydim bana gaymişim gibi bakabilirdi.
Ayni siseden su ictigim icin suan çok igrenc hissediyorum sizce hastalik kapar miyim?