Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sara mesela burada mükemmel oynadı

hatta sara iki derbide de müthiş oynadı

sara gerçekten iyi bir oyuncu ve açıkçası saraya haksızlık yapıldığını düşünüyorum

hem sakatlığın hem ikinci yarı lemina vibenın kurbanı oldu

ikinci yarı lemina neys eilk yarı oyunumuzda sara oydu

o 3-5-2 ile iyi oynadığımız periyodu da müthiş geçmişti
Skor katkısı çok zayıf, ekim sonrası akan oyunda tek skor katkısı yok

Fener maçlarında iyidi ama çok çok kötü oynadığı bir çok maçı da var

Norwich’te bazuka gibi şut atan adam bizde kaleye yetiştiremiyorsa çalışmıyordur. Son dönemdeki ağırlığı devam ederse zaten yedeğe düşmesi çok olası.

Potansiyelinin topçusu değil bizdeki hali

Bir de Avrupa maçlarında kendini göstermeli daha çok, bunu Yunus, Barış, Lucas, Davinson ve Osimhen yapabildi bu sezon sadece

Norwich’te bazuka gibi şut atan adam bizde kaleye yetiştiremiyorsa çalışmıyordur. Son dönemdeki ağırlığı devam ederse zaten yedeğe düşmesi çok olası.

Bir de Avrupa maçlarında kendini göstermeli daha çok, bunu Yunus, Barış, Lucas, Davinson ve Osimhen yapabildi bu sezon sadece
Totenham macinda çok iyiydi,ajax macinin da en iyisiydi bizim adimiza

Eyüp'ü de Eyüp'e verelim adam yedekte bekleyince gelişmiyor oynamyan oyuncuları verin gitsin

sara mesela burada mükemmel oynadı

hatta sara iki derbide de müthiş oynadı

sara gerçekten iyi bir oyuncu ve açıkçası saraya haksızlık yapıldığını düşünüyorum

hem sakatlığın hem ikinci yarı lemina vibenın kurbanı oldu

ikinci yarı lemina neys eilk yarı oyunumuzda sara oydu

o 3-5-2 ile iyi oynadığımız periyodu da müthiş geçmişti
Sakatlık sonrası gerçekten iyi oynadığı birkaç maçtan biriydi fb kupa maçı. Gs gibi büyük bir takımda 4-5 ayda birkaç iyi maç malesef kötü bir performans demektir. Evet yetenekli orası kesin ama performansı genel olarak iyi değildi

Senin yorumlarını beğenirim üstat ama bu konuda tam tersini düşünüyorum. Sanki yine esecekmiş gibi geliyor.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Gol atabilir ama fizik kalitesinin ilk senesi gibi olacağını sanmıyorum

İkili mücadele kazanamayan hali tek forvette bizi çok zorlar.

fazlasını göstermeli veya bize 20ye gelen adamın beklentisinin farkındayım

ama silinip atılacak bir adam değil

kesinlikle potansiyelli bir adam

Okan'ın da kini dini ha

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Beyler aksam 7-8 halı saha maçındaydım. Maçta 40lı yaşlarında antepli esmer 1.67 boyunda 70 kilo bir rakip takim oyuncusunun benim pet şisemden su ictigini farkettim. Uyarmama ragmen suyumu icmeye devam etti.
Kİsa boylu ve asiri testestron sebebiyle saclari dökülmüştu cok kizgin biriydi. Bende daha baskin karakter olmak icin suyu icmeye devam ettim. Eğer sudan iğrenseydim bana gaymişim gibi bakabilirdi.
Ayni siseden su ictigim icin suan çok igrenc hissediyorum sizce hastalik kapar miyim?

Hakan'ı inter 6 numaraya devşirdi ama bence bizde üst seviyede 8-10 da oynar. Çok ^yönlü oyuncu
^esneklik.

genel ;

eger masa da cidden secim varsa ;
ikisi de hazir.ilkay'i mi yoksa hakan'i mi istersiniz - umarim teknik ekip hakan dan yana gorus belirtir.

dun farkli baslikta bu durumu gattuso~pioli~inzaghi periyodlari ozelinde hakan adina kronoljiksel baglamda orneklendirmistim nacizane .

keske olsa . ancak , bende sevgili @Keramettin TANRIVERDİ gibi dusunuyorum. <- > kalitesinden bagimsiz -zor bir transfer oznesi .

tum bunlar goreceli elbette.

saygi ve selamlar.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

Beyler aksam 7-8 halı saha maçındaydım. Maçta 40lı yaşlarında antepli esmer 1.67 boyunda 70 kilo bir rakip takim oyuncusunun benim pet şisemden su ictigini farkettim. Uyarmama ragmen suyumu icmeye devam etti.
Kİsa boylu ve asiri testestron sebebiyle saclari dökülmüştu cok kizgin biriydi. Bende daha baskin karakter olmak icin suyu icmeye devam ettim. Eğer sudan iğrenseydim bana gaymişim gibi bakabilirdi.
Ayni siseden su ictigim icin suan çok igrenc hissediyorum sizce hastalik kapar miyim?

Sildillla yazan arkadaslara tanımadığım için soruyorum. Daha önceden tanıdığınız için mi yazıyorsunuz. Bu sene freiburgta 800 dakika oynamış. Hani Münihin Citynin, Interin oynayan oyuncularını beğenmeyen bizim taraftar freiburgta oynamayan bu oyuncuyu beğenecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt