Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu olumsuzluk kasma olayını bir bıraksak… evet kötü olduğu dönemler oldu. Mükemmel olduğu dönemler de oldu. Şimdi adamın ne olacağını bilmeden sallamakla, sadece senin için söylemiyorum genel anlamda söylüyorum, oyuncunun motivasyonunu düşürmekten başka bir halta yaramıyoruz. Sözleşmeli oyuncumuz, gitme ihtimali olmayan bir oyuncumuz. Taraftarın göz bebeği, bir çok çocuğu bu takım taraftarı yapmış bir adam. Tahminlerle, olasılıklarla gönderelim bu adamı denilecek birisi kesinlikle değil.

Gönderelim demiyorum ki ama ana plan olmaz artık Icardi. Olumsuzluk kassam ne olacak, ben kimim ki, kimi etkileyecebileceğim.Gördüğümü söylüyorum ki aynısını Okan Buruk da görüyor. Çok severiz ama neyse uzatmayayım. Muhtemelen aynı kişiler sallayacak sezon devam ederken bu sebeplerden.

Frankiden de iyi sanki, elbette frankiye bir şans daha vermeli; geçen sene devre arası geldi ve alışma süreci vs düşününce.
Franky kalitesiz değil. Ortama alışamadı ve taktik ona uygun değildi. Bunlar da onu çekingen yaptı iyice. Fark ettiysen maçlarda ileri pas atmaya korkuyordu.

Acilen Osi-Kaleci işi netleşmeli ve kampa öyle girmeliyiz. İki major eksik ile sezona başlamak yıkım olabilir.

Gönderelim demiyorum ki ama ana plan olmaz artık Icardi. Olumsuzluk kassam ne olacak, ben kimim ki, kimi etkileyecebileceğim.Gördüğümü söylüyorum ki aynısını Okan Buruk da görüyor. Çok severiz ama neyse uzatmayayım. Muhtemelen aynı kişiler sallayacak sezon devam ederken bu sebeplerden.
Ben kimim ki deme işte. Herkes ben kimim ki diyor ondan sonra yaygın görüş oluyor.

Bu arada beni az takip etsen Osi gelsin başka kimse gelmesin diyorum sürekli. Ama bunu da icardi eleştirmeden yapıyorum. Eleştiriler maç içinde olmalı. Bu arada tothenam maçının tadı hala damağımda. Yine Osi icardi aynı anda saha içerisinde izlemeyi çok isterim.

inter yönetimi aptallik etmesin 15 milyon euro + bonusu kabul etsin. 31 yasinda 2 yillik kontrati kalmis adam icin cok bile.

Hakan gitmek istiyor iste, misyonunu tamamladi.

Motivasyonu kalmayan 31 yasinda adamin tursusunu mu kuracaksiniz?

Bu transfer gerceklesecek. Sadece an meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt