Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.545
- 12.102
- 2.573
sabah saatlerinde tsk bandosu atan biri daha vardi , o yaserdi sanırım _Dostum yaser yıldız vardı saçları sana benziyordu bilir misin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah saatlerinde tsk bandosu atan biri daha vardi , o yaserdi sanırım _Dostum yaser yıldız vardı saçları sana benziyordu bilir misin
Hakan Lemina nın koyduğu fiziği koyamaz ortasaha da sıkıntı yaşarız gibi sara da narin Hakan daben fikriyattim çift 8 den 3 sekizli 4-3-3 e geciyor futbol
hakan herkesin aksine cuk oturu bence -sara da kalmalı tor-sara-hakan yada tor-hakan-lemina (sakatlığa Gore zaten kapsamlı kadro
Evet zaman lazım ama biz de kimseye zaman vermiyoruz. Boey, gitti gidiyor derken, kamptan sonra mecburiyetten oyuna alındı, oda yürüdü gitti. Sabır gerek bazen.Franky kalitesiz değil. Ortama alışamadı ve taktik ona uygun değildi. Bunlar da onu çekingen yaptı iyice. Fark ettiysen maçlarda ileri pas atmaya korkuyordu.
sevgili ismail , bu dedigin mutlaka yapilmali .hocam bir alman yada ^ispanyol hoca bulup 15-20 milyonu alt yapıya gömmek daha doğru değilimdir ?
bu neden yapılmıyor bu ülkede hala anlamış degilim , iki tokezlesen ülkeden cl ye direk katılamıyorsun bile
Yunusa ne olduBarış Osi Sane
Tor-İlkay
Hakan
üf
Sattım 40’aYunusa ne oldu
Bizim lisenin futbol takımını turnuvada pert etmiş. Beden hocası anlatır dururdu.
Biliyorum Floryada birkaç kez selamlaştık o günden beri gözlerim buğulu görüyor
sabah saatlerinde tsk bandosu atan biri daha vardi , o yaserdi sanırım _![]()
"kırka yakın,Sattım 40’a
ispanyol benimde kafamdaki , pas futbolu icin onemli bir done olurlarsevgili ismail , bu dedigin mutlaka yapilmali .
fakat yillardir bildim bileli - bizim kulubun/kuluplerimizin bakis acisi bu fikre genelde uzak bir tutum da . ara ara cesitli basliklar da mesaj arasi nacizane vurgu yapiyorum kendimce.
sahsen ,bazi bildigim yabanci ulke orneklerden dolayi ^ispanyol mense ilk onceligim olur du .
tek donemi degil daimi bir planlama baglaminda ucu acik bir konu oldugundan - ayri baslikta yorumlanasi bir konu basligi ;
kuluplerimizin altyapi konusuna bakisi nedir,
ne durumdadir vs vb .
saygi ve selamlar .
Sattım 40’a
Bizimkilere ucuz gelmiştirdevre arasinda bizimle de adi gecen mamadou sangare wolves'a gidiyormus. vitor hoca istiyorsa iyi topcudur, kacirmisiz.
Kırkınındakulpukırıkkırka yakın
ayağı vardır
kırkayak'ın
c.e.
Canım ciğerm jeton yeni düştü bi daha böyle şeyler yapmayaser arafat'ta kalmış. ne inter'e gidebilmiş, ne gs'da kalabilmiş. :d
hem lemina hem sangare alamazdikBizimkilere ucuz gelmiştir
Üstüne Cuesta da koyalım.Eski Açık'ta Nelsson>Lukuğmi takası konuşulmuş. Mantıksız değil.