Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ledesma ile rosickyi beraber alıyorduk, ulan bizim duygularla ne oynadılar beLedesma'yı en net hatırlıyorum ya o bende baya travma bırakmıştı hatta Ledesma'yla biri daha vardı tam hatırlamıyorum da wikipedia'dan bakardım oyunculara o zamanlar
Malatya'dan Duro diye adam almıştık şimdi alsak kıyamet kopar.Oha hiç hatırlamıyorum ama o ara floryanın önünden geçeni kolundan tutup idmana atıyoduk
Malatyada kamber vardı onu bile alacaktık bi ara galibaMalatya'dan Duro diye adam almıştık şimdi alsak kıyamet kopar.
başka biri vardı ya ikisi beraber hiç hatıralayamadım ama sanki vardı birisi Rosicky hariç ,ikisini birden bekliyordum sürekli geliyorlardı.O zaman tier mier yok her şeye inanıp bekliyordum.Ledesma ile rosickyi beraber alıyorduk, ulan bizim duygularla ne oynadılar be
15 16 17 sinden sayende çok umutluydum lakin çok sessiz geçtiUlan bugün daha çok bos geçti.yok mu adil demirbag Juan yomulo martinez samiyen sevimsiz brother
başka biri vardı ya ikisi beraber hiç hatıralayamadım ama sanki vardı birisi Rosicky hariç ,ikisini birden bekliyordum sürekli geliyorlardı.O zaman tier mier yok her şeye inanıp bekliyordum.
Piresricordo olivierayi çok beklemiştik be
sürekli uçakta olan kimdi yav
kallström vardı bir araLedesma'yı en net hatırlıyorum ya o bende baya travma bırakmıştı hatta Ledesma'yla biri daha vardı tam hatırlamıyorum da wikipedia'dan bakardım oyunculara o zamanlar
Mahalleden izinsiz kaçıp UEFA heykelini görmeye gitmiştik. İlk gördüğümde sevincten bayılacaktimSabah 8de kalkıp ekmek almaya giderdim lan gazete okumak için böyle çocukluğun içine sıçayım
Betis li Kamerun lu biri daha vardı İsmaili 10 numaramıydıricordo olivierayi çok beklemiştik be
sürekli uçakta olan kimdi yav
ve Granqvist.Fatih Hoca 2011'de gelince onun ismi çok geçiyordukallström vardı bir ara
Birisi röportaj yapsa keşke yaw anlatsa su transfer hikayesini. Herif aralıksız 7 sene falan bize yazıldıkallström vardı bir ara
Ne şerefsizmiş bu muhabirler ya, gazete satmak için hergün yeni bir yalan. Bunların girdiği kul hakkı 80 yılda temizlenmezBir de oyle haber yapiyorlardi ki " galatasarayda " bir yorum da yok, kesinlik