- 22 Ağustos 2010
- 29.717
- 31.569
- 2.638
b2b achille emana işi ne durumda?Cimbomun yeni ortasahasi Real Madridden(Gravesen)
Maniche de işlem tamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
b2b achille emana işi ne durumda?Cimbomun yeni ortasahasi Real Madridden(Gravesen)
Maniche de işlem tamam.
Adnan polat rijkaard zamanı ayhan akman-barış özbek-emanalı 4-3-3 kadrolar görmek büyük travma bıraktı o günden beri hayatı yakalayamaz oldumb2b achille emana işi ne durumda?
Sabah 8de kalkıp ekmek almaya giderdim lan gazete okumak için böyle çocukluğun içine sıçayımEkmek dolabından ekmek seçerken gizli gizli fotomac ve fanatik okuyorduk.
balack galatasarayda diye manşet atıp bana gazeteyi zorla aldıran editöre az sövmedimEkmek dolabından ekmek seçerken gizli gizli fotomac ve fanatik okuyorduk.
Azizim benim çakma bir hesabım vardı adnan korkut diye sonra ban yedi anlaşılınca, bu adnan beni korkutuyor
Lig maçlarında bile epey sekansta, Lemina stoperleri üçleyerek ve/veya defansın önündeki geniş alanı, fiziken üstünlük kurmak suretiyle sigorta görevi üstlenerek katkı sağlamıştı; Hakan o kadarını yapamaz; oyun kurulumunda daha üstün olması bu işleyen düzeni değiştirmeye değer mi? Peşinen söylemek zor, görmek lazım. Ki -umarım- sağbek ve stoper rotasyonu güçlendirildiğinde, Kaan da esas olarak en iyi olduğu 6 numara rotasyonuna katılacaktır. Bize Lemina-Kaan' dan ziyade Torreira ve Sara muadilleri gerektiği hususunda ısrarcıyım.bence en iyi 3lu hakan önünde torreira sara olacak
bahsettigim şey , top kosturmayla alakalıHakan Lemina nın koyduğu fiziği koyamaz ortasaha da sıkıntı yaşarız gibi sara da narin Hakan da
Oha hiç hatırlamıyorum ama o ara floryanın önünden geçeni kolundan tutup idmana atıyodukMonaco'dan forvet geliyor denmişti herkes Nonda zannetmişti başta tabi para yok o vakitler nereye geliyor Eloi diye birini getirmişlerdi eleman o kadar kazmaydı ki ilk hazırlık maçından sonra Fatih Hoca şutlamıştı.
Adnanıma bir şey olmasın aman diyim P.Enis çokseverimAzizim benim çakma bir hesabım vardı adnan korkut diye sonra ban yedi anlaşılınca, bu adnan beni korkutuyor
Hatırlamadım bileMonaco'dan forvet geliyor denmişti herkes Nonda zannetmişti başta tabi para yok o vakitler nereye geliyor Eloi diye birini getirmişlerdi eleman o kadar kazmaydı ki ilk hazırlık maçından sonra Fatih Hoca şutlamıştı.
Saim altunterim ricardo oliveira galatasarayda diye gece 3te haber girmişti o da büyük travma bıraktıEn cok yazilan adam ricardo oliveiraydi , fenere de hep ronaldinho yazilirdi
Azizim benim çakma bir hesabım vardı adnan korkut diye sonra ban yedi anlaşılınca, bu adnan beni korkutuyor