Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağbekteki Leh kardeş kaldı mı şimdi takımda ne oldu?

IMG_9827.webp

Lan n’oluyo olm

Monaco'dan forvet geliyor denmişti herkes Nonda zannetmişti başta tabi para yok o vakitler nereye geliyor Eloi diye birini getirmişlerdi eleman o kadar kazmaydı ki ilk hazırlık maçından sonra Fatih Hoca şutlamıştı.

bence en iyi 3lu hakan önünde torreira sara olacak
Lig maçlarında bile epey sekansta, Lemina stoperleri üçleyerek ve/veya defansın önündeki geniş alanı, fiziken üstünlük kurmak suretiyle sigorta görevi üstlenerek katkı sağlamıştı; Hakan o kadarını yapamaz; oyun kurulumunda daha üstün olması bu işleyen düzeni değiştirmeye değer mi? Peşinen söylemek zor, görmek lazım. Ki -umarım- sağbek ve stoper rotasyonu güçlendirildiğinde, Kaan da esas olarak en iyi olduğu 6 numara rotasyonuna katılacaktır. Bize Lemina-Kaan' dan ziyade Torreira ve Sara muadilleri gerektiği hususunda ısrarcıyım.

Hakan Lemina nın koyduğu fiziği koyamaz ortasaha da sıkıntı yaşarız gibi sara da narin Hakan da
bahsettigim şey , top kosturmayla alakalı
bu arada , 3 orta sahanın yapacağı baski ile tek 6 numaranın yaptıgı oyni olmuyor , yani bizim eski sistemde toreriarinin canin cikiyor olusu , 3 lu orta sahadaki bir herifin çok da defansıf olmasina gerek yok

Monaco'dan forvet geliyor denmişti herkes Nonda zannetmişti başta tabi para yok o vakitler nereye geliyor Eloi diye birini getirmişlerdi eleman o kadar kazmaydı ki ilk hazırlık maçından sonra Fatih Hoca şutlamıştı.
Oha hiç hatırlamıyorum ama o ara floryanın önünden geçeni kolundan tutup idmana atıyoduk

Ledesma'yı en net hatırlıyorum ya o bende baya travma bırakmıştı hatta Ledesma'yla biri daha vardı tam hatırlamıyorum da wikipedia'dan bakardım oyunculara o zamanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt